7 tips voor een startende ondernemer

Su Hong Li, die onlangs haar Kwalitaria De Mare in Alkmaar opende, legt de lat hoog voor zichzelf. Ze heeft een aantal tips voor andere collega-starters in de cafetariabranche.

1. Een formule haalt je veel werk uit handen, daardoor kun je je concentreren op het runnen van de zaak.

2. Investeer in jezelf door stage te lopen, het liefste bij meerdere zaken. Je hebt dan met veel aspecten van het vak te maken, daar leer je van. Dat betaalt zich terug als je zelf als ondernemer actief bent.

3. Consumenten willen liever iets goeds, dan een gewoon assortiment. Kies daarom voor de betere producten en een mooie uitstraling van je zaak.

4. Ga er volledig voor, van hard werken gaat niemand dood. Maar zorg wel voor balans. Het thuisfront moet ook aandacht krijgen.

5. Met gevarieerde maaltijden en gezonde salades ben je aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

6. Besteed veel aandacht aan hygiëne en een goede bereidingswijze. Dat vinden klanten erg belangrijk.

7. Met een formule als Kwalitaria heb je gelijk naamsbekendheid, dat maakt de opstart makkelijker.

Benieuwd of aansluiten bij een formule als Kwalitaria iets voor jou is? Wij vertellen je graag meer! Neem contact met ons op.

Lees het hele interview met Su Hong Li in de Snackkoerier.

Reacties

hanna Willemse 06.22.2017

ik wil wat voor mezelf beginnen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Meer blog

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Whitepaper:
Soft of hard franchise; welke vorm past bij jou?

De belangrijkste kenmerken van soft en hard franchising overzichtelijk op een rij!

DOWNLOAD WHITEPAPER