Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je zelf verantwoordelijk voor de resultaten van jouw vestiging. Vanuit het servicekantoor geeft een team van specialisten ondersteuning waar nodig. Je maakt gebruik van de kracht van een formule, maar blijft zelfstandig ondernemer.


Neem eens een kijkje in het Kwalitaria inspiratieboek en ontdek of jij bij deze succesvolle formule past!

De franchiseformule is erop gericht de voordelen van de samenwerking optimaal te benutten. Het servicekantoor van Kwalitaria concentreert zich op de centrale taken, zoals de landelijke marketing en de hieraan ondersteunende winkeluitstraling, voortdurende assortimentsontwikkeling en samenstelling, inkoop en de aansturing van de totale organisatie. Als franchisenemer maak je gebruik van de kracht van de formule, zodat jij je kan richten op de dagelijkse gang van zaken bij je eigen Kwalitaria en op het lokaal ondernemerschap in de vestigingsplaats.

Wil jij voor jezelf gaan beginnen? Ontdek in ons whitepaper of franchisen iets voor jou is!

Meten is weten. Met het scherp houden van de inkoopprijzen willen we de kosten laag houden. Jij, als ondernemer, zorgt voor het beheersen van de overige kosten, maar het servicekantoor van Kwalitaria helpt bij het geven van inzichten. Als je bij Kwalitaria gaat benchmarken met je collega’s word je nog beter en nog slimmer. Zo kun je margeverbeteringen realiseren. Je kunt sturen op cijfers en je weet iedere dag waar je met je team staat.

Ben je nu cafetariahouder? Ontdek in ons whitepaper wat aansluiten bij een franchiseformule jou op kan leveren!

Kwalitaria wil heel duidelijk de beste cafetariaformule van Nederland zijn. En blijven. Daarom is marketing bij Kwalitaria wel meer dan een huis aan huis folder. Wij blijven onze concepten en uitstraling steeds ontwikkelen. Tijden veranderen snel en daarmee ook de wensen van de klant. Op het hoofdkantoor werkt een team van specialisten die voortdurend bezig is met wat er bij onze gasten speelt en hoe we daar met slimme marketing op in kunnen spelen. Dat je dat niet zelf hoeft te doen scheelt jou als ondernemer veel energie, tijd en geld.

Ontdek alle voordelen (en nadelen) van franchisen en bepaal of franchisen bij jou past!

Wij zijn op zoek naar zelfstandig ondernemers die met trots het merk uitdragen aan hun gasten. Bij de werving van franchisenemers zoeken we de volgende eigenschappen:

  • affiniteit met food
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • ondernemend en resultaatgericht
  • flexibel, staat open voor nieuwe innovaties
  • relevante horeca-ervaring
  • sociaal vaardig
  • minimaal 40 procent eigen vermogen (afhankelijk per locatie)


Download de infographic over de veelzijdige Kwalitaria-ondernemer en ontdek of jij in het profiel past!

Ondernemer bij Kwalitaria word je niet zomaar, daar denk je goed over na. Heb je interesse in je eigen Kwalitaria dan begint dat altijd met een kennismakingsgesprek. We willen namelijk ook graag weten wie jij bent en wat jou beweegt. Wil je graag een vrijblijvend gesprek aanvragen of meer informatie neem dan contact met ons op.


Download de handige checklist die helpt om te bepalen of je er klaar voor bent om in gesprek te gaan met een franchisegever.

We hebben in een whitepaper alle belangrijkste kenmerken op een rij gezet. Zo kun jij bepalen wat het best bij je past. Kwalitaria is een full franchise organisatie.

Download het whitepaper!

Aansluiten bij een franchiseformule biedt veel voordelen, denk bijvoorbeeld aan inkoopvoordeel en effectieve marketing. Lees in ons whitepaper alles over de voordelen (en nadelen) van franchisen. Twijfel je of je er klaar voor bent om franchisenemer te worden? Doe de test en ontdek of jij klaar bent voor franchisen of beter zelfstandig kan blijven onderenemen!