Marketing met smaak

De beste landelijke en lokale promoties, een herkenbare formule en onderscheidend assortiment: dé ingrediënten voor jouw succes.

Ondernemerssupport

De beste ondersteuning! Je krijgt persoonlijke begeleiding en maakt gebruik van de beste online platformen om je zaak te runnen.

Netwerk van topondernemers

Meer dan 140 aangesloten ondernemers om ervaringen mee te delen en zo het beste resultaat te halen!

Waarom Kwalitaria? Voor een win-win situatie

Waarom Kwalitaria? Reken maar dat jouw 140 voorgangers zich dit ook hebben afgevraagd. Inmiddels weten wij het antwoord: deze formule staat symbool voor groei. Als franchisenemer van Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar gasten. Vanuit de formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en service. Zo kun jij je focussen op wat je het liefst doet: ondernemen! Je bevindt je in een netwerk van topondernemers. Samen bouwen we verder aan de beste en meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Wil jij het beste uit jezelf en jouw onderneming halen? Zo ja, dan zit je goed bij Kwalitaria!

Ondernemerschap

Benieuwd hoe het ondernemerschap er in het dagelijks leven uitziet? Bekijk in de video wat franchisen bij Kwalitaria voor jou en je vestiging betekent. Wie weet heb jij straks ook je eigen Kwalitaria!

Sterk formulehuis

Kwalitaria valt onder het formulehuis Franchise Friendly Concepts (FFC). Voor diverse locaties is er de mogelijkheid van Délifrance Shop-in-Shop. Je kunt jouw vestiging ook uitbreiden met het bezorgconcept, zodat je gasten ook makkelijk online kan bestellen. Deze concepten dienen maar één doel: een smaakvolle beleving voor de gasten op elk moment van de dag.

Whitepaper: Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

Als je nu je eigen cafetaria hebt, vraag je je vast weleens af of je alles eruit haalt wat erin zit. Hoe blijf je je concurrenten voor? Hoe groei je verder? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar ben je bereid om een stukje vrijheid op te geven? In dit whitepaper zetten we de voor- en nadelen van het aansluiten bij een formule op een rij. Zo kun jij bepalen of je er voldoende uithaalt en aansluiten bij een formule iets voor jou is.

DOWNLOAD WHITEPAPER