Overslaan en naar de inhoud gaan
2022 wordt jouw jaar
Terug naar overzicht

2022 wordt jouw jaar!

…maak jij eindelijk je ondernemersdroom waar?

Nieuws

2021, het was het jaartje wel zeg. Toch is maar weer gebleken dat je samen sterk staat. Dat smaakt naar meer en daarom heeft Kwalitaria een mooie groeiambitie voor volgend jaar. Groei jij met ons mee? Ga jij eindelijk je ondernemershart volgen? Kortom, wordt 2022 jouw jaar?

Lees meer...

O, wat een jaar!

2021, het was het jaartje wel zeg. Kijk jij terug op mooie momenten of is het vooral een jaar om snel te vergeten? Voor ons als Kwalitaria is het afgelopen jaar maar weer gebleken dat je samen sterk staat. Bij de pakken neerzitten vanwege de zoveelste coronamaatregelen? Ho maar! Sterker nog, we zijn er met z'n allen voor gegaan met als resultaat een online omzet die door het dak ging én de opening van maar liefst 10 nieuwe Kwalitaria winkels!

Hier opende Kwalitaria haar deuren in 2021:

Hier opende Kwalitaria haar deuren in 2021:

 

Dat smaakt naar meer!

We hebben de smaak te pakken. Komend jaar willen we het aantal nieuwe locaties dan ook verdubbelen. Ja, dat heb je goed: dat betekent 20 nieuwe Kwalitaria winkels in 2022!
 
Groei jij met ons mee? Ben jij straks onderdeel van het succes? En open jij binnenkort jouw eigen Kwalitaria in één van deze plaatsen?

Open jij binnenkort hier jouw eigen Kwalitaria?

 

Wij wensen je hele fijne en smaakvolle feestdagen, samen met je naasten en uiteraard in goede gezondheid. En wie weet tot in het nieuwe jaar, daar kijken wij in ieder geval naar uit!

2022 wordt jouw jaar!

...go for it!

Trek jij eindelijk die stoute schoenen aan, klaar om jouw ondernemersdroom te realiseren? En nu écht! Oei, best spannend, niet? Maar onthoud: je hoeft het niet alleen te doen. Oriënteer je eens rustig op onze website en vraag gerust meer informatie aan. Of misschien ben jij al zekerder van je zaak. In dat geval staat de koffie klaar om eens – geheel vrijblijvend – kennis te maken!