Overslaan en naar de inhoud gaan
2022 wordt jouw jaar
Terug naar overzicht

2023 wordt jouw jaar!

...go for it!

Nieuws

2022 was het jaartje wel zeg. Toch is maar weer gebleken dat je samen sterk staat. Dat smaakt naar meer en daarom heeft Kwalitaria een mooie groeiambitie voor volgend jaar. Groei jij met ons mee? Wordt 2023 jóúw jaar?

Lees meer...

O, wat een jaar!

2022 was het jaartje wel zeg. Net toen de coronamaatregelen achter de rug leken, stonden de volgende uitdagingen alweer op de stoep. De energieprijzen rezen de pan uit, we kregen te maken met meer prijsstijgingen en er ontstond een landelijk personeelstekort. Voor ons en alle Kwalitaria ondernemers is maar weer gebleken dat je samen sterk staat en dat het fijn is om in dit soort situaties terug te kunnen vallen op een franchiseorganisatie. Lees hier meer over wat wij voor onze ondernemers (hebben) kunnen betekenen in deze onzekere tijden.

Groei jij met ons mee?

Ondanks de spannende tijden hebben we afgelopen jaar toch maar weer mooi een aantal nieuwe locaties kunnen openen op verschillende plekken in Nederland. Dat smaakt naar meer en we zijn dan ook klaar om volgend jaar nog verder te groeien. Elke buurt verdient immers een Kwalitaria als je het ons vraagt! We hebben al een aantal veelbelovende locaties met potentie in onze portefeuille, maar gaan net zo graag samen met jou op zoek naar de zaak van je dromen. Groei jij met ons mee?

Nieuw geopende locaties in 2022

 

Proost op 2023

Wij wensen je hele fijne en smaakvolle feestdagen, samen met je naasten. En dat 2023 maar een fantastisch jaar mag worden waarin veel dromen mogen uitkomen. Op ondernemersgebied helpen wij je hier uiteraard graag bij. Wie weet tot in het nieuwe jaar!