Het eerste jaar als Kwalitaria ondernemer; franchisenemers Kwalitaria De Bilt blikken terug

Hoera, afgelopen maand bestond Kwalitaria De Bilt 1 jaar. Samen met ondernemers Edwin, Mike en Denise van Lambalgen (vader, zoon en dochter) blikken we terug op een bewogen maar succesvol eerste jaar.

Hoe kijken jullie terug op het afgelopen jaar?

“Het was een bewogen jaar waarin we al veel hebben mogen bereiken. De opstart was zeker niet gemakkelijk en de opening vond later plaats dan in eerste instantie gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Op de dag voor de opening dachten we nog: “Doen we hier wel goed aan?” Maar vanaf dag één hadden we het behoorlijk druk en was dat gevoel snel verdwenen.”

KW-De-Bilt-1.jpg V.l.n.r.: Vader Edwin, dochter Denise en zoon Mike.

Hoe waren de reacties van gasten op jullie zaak?

“Vanaf het begin hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Vaak over hoe mooi, netjes en schoon onze zaak is, maar ook over het assortiment. Het valt de mensen op dat onze menukaart net dat stukje verdergaat in vergelijking met een standaard snackbar. We hadden ons eenjarig bestaan graag willen vieren met onze gasten, maar dat kon door het coronavirus helaas niet doorgaan. Hopelijk kunnen we er over een tijdje alsnog aandacht aan besteden.”

Wat vinden jullie het leukste aan het runnen van Kwalitaria De Bilt?

“Een nieuwe plek is altijd leuk, want je leert weer veel nieuwe mensen kennen. De interactie met onze gasten vinden we alle drie erg belangrijk. Sinds wij Kwalitaria De Bilt gestart zijn leren we bovendien elke dag weer nieuwe dingen, waardoor we steeds weer naar een hoger niveau kunnen groeien.”

KW-De-Bilt-2.jpg

Hoe ervaren jullie het om met familie samen te werken?

“Het is leuk en lastig tegelijk. Het voordeel van met familie werken is dat je elkaar door en door kent en weet wat je aan elkaar hebt. Het nadeel is dat werk en privé soms lastig te scheiden zijn. Gelukkig gaat dat bij ons allemaal nog goed.”

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?

“Door het coronavirus zijn het onzekere tijden. Eerst maar eens zien hoelang deze situatie nog duurt en hoelang alle maatregelen blijven gelden. We zijn nu geopend voor afhalen en zijn sinds kort ook gestart met bezorgen. Daar waren al plannen voor, maar vanwege het coronavirus hebben we dit versneld opgestart. Zo kunnen we onze gasten toch blijven bedienen. Op dit moment zijn we druk bezig om te kijken hoe we vanaf 1 juni ons restaurant weer kunnen openen en ons aan alle maatregelen kunnen houden. Daarna zien we wel weer verder.”

KW-De-Bilt-3.jpg


Over Kwalitaria De Bilt

Een echte familiezaak is het, want Kwalitaria De Bilt wordt gerund door vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise. Edwin heeft vanaf zijn achttiende jaar al eigen horecazaken en Mike en Denise zijn er vanzelf ingerold. Op 2 april 2019 openden ze gezamenlijk Kwalitaria De Bilt.


Meer weten over franchisen bij Kwalitaria?

In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer over ondernemen bij Kwalitaria. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Contact: Telefoonnr: +31(0)88 044 60 00 | E-mail: ondernemen@kwalitaria.nl

Contactformulier.png

Meer blog

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Whitepaper:
Soft of hard franchise; welke vorm past bij jou?

De belangrijkste kenmerken van soft en hard franchising overzichtelijk op een rij!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.