Ondernemen, (n)iets voor jou!

Ondernemen_niets_voor_jou.png

Voor jezelf beginnen. Iedereen denkt er wel eens over na. Hoe zou het zijn om niet meer voor een baas te werken? Ondernemen is alleen niet voor iedereen weggelegd. Herken jij jezelf in onderstaande uitspraken? Dan is ondernemen waarschijnlijk niets voor jou.

“Ik ben een volgzaam type.”

Als ondernemer ben je geen volger, maar volgen mensen jou. Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een leuke en inspirerende werkplek voor jouw medewerkers; geen onbelangrijke taak! Een succesvolle ondernemer bruist van de nieuwe ideeën, kan ze goed onderbouwen en overbrengen op het team.

“Ik ben liever niet verantwoordelijk voor resultaten.”

Als ondernemer draag jij alle verantwoordelijkheid voor het succes van je zaak. Dus ook als het even minder gaat. Jij kan niet bij de pakken neer zitten. Ondernemen zit in je bloed, dus jij doet alles om het tij te keren en een goed resultaat te behalen.

“Ik ben erg gehecht aan mijn vrije tijd.”

Een eigen zaak runnen kost tijd, zeker in het begin. Het is dus erg belangrijk dat je gezin achter jouw keuze staat en je bereid bent om vrije tijd in te investeren. Een goede bedrijfsleider kan je veel werk uit handen nemen, maar kost uiteraard ook geld. Een afweging die alleen jij kunt maken.

“Ik hou van financiële zekerheid.”

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Dat betekent dat je de ene maand een klapper aan omzet kan draaien en de maand erna net (niet) quitte draait. Vooral in het begin is het aftasten en stroomt het geld écht niet gelijk binnen. Daarentegen zal je in loondienst nooit opeens dubbel salaris ontvangen. Als ondernemer is alles mogelijk. The sky is the limit!

“Ik hou van rust en regelmaat.”

Wil je altijd precies weten waar je aan toe bent? Dan is ondernemen niets voor jou. Ondernemen doe je vol passie. Van rust en regelmaat is in het ondernemersbestaan geen sprake. Je bent immers altijd bezig om het beste resultaat uit je zaak te halen!


Herken jij jezelf niet in deze uitspraken? En kriebelt het om voor jezelf te beginnen? Dan is ondernemen wel iets voor jou. Je eigen Kwalitaria openen bijvoorbeeld! We ondersteunen je waar we kunnen zodat jij het beste resultaat uit jezelf en je zaak kunt halen. Neem eens contact op met Petra van Kwalitaria, zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden! Eerst nog even checken of je in het profiel van een echte Kwalitaria ondernemer past? Download dan hier de gratis infographic!

Ondernemen_niets_voor_jou1.png

Meer blog

Gratis Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak wil openen!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Gratis Whitepaper:
Soft of hard franchise; welke vorm past bij jou?

De belangrijkste kenmerken van soft en hard franchising overzichtelijk op een rij!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.