Blog

Van geen ervaring naar vaste klantenkring

Iedere succesvolle ondernemer is ooit begonnen. Maar hoe doe je dat, starten zonder ervaring? Dat het weldegelijk kan, bewijst Gianmarco van Kwalitaria Prinsenland. Wij spraken hem over zijn overstap naar het cafetariaschap.

LEES MEER

6 vragen en antwoorden over franchise

Franchising, wat is dat eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Na het lezen van dit artikel weet jij het antwoord op de meest gestelde vragen over franchise.

LEES MEER

Een kijkje in de (duurzame) keuken van Kwalitaria Hoogerheide

Het duurzaamheidsbeleid van Kwalitaria was voor onderneemster Linda Brouwer een van de redenen om zich bij de formule aan te sluiten. Wij vroegen haar waarom dit onderwerp voor haar zo belangrijk is.

LEES MEER

8x horecatrends waar we niet omheen kunnen

Alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar hebben veel effect gehad op de horecabranche én op consumenten. Wat heeft dit voor gevolgen voor de toekomst? Wij vroegen foodtrendwatcher Hans Steenbergen van Food Inspiration naar het menu van de toekomst.

LEES MEER

Oh, wat een jaar! Kwalitaria blikt terug op 2020

Er was de teleurstelling vanwege de horecasluiting, de onzekerheid en de verschuiving naar online. Maar er waren ook mooie momenten, die maar weer bewijzen dat we samen sterk staan. In deze blog blikken we terug op een jaar dat niet snel vergeten zal worden.

LEES MEER

Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek

Om te groeien als formulehuis heb je franchisenemers nodig met een gezonde ondernemerslust. Maar hoe stap je als starter in zo’n organisatie? Maak kennis met ondernemer uit ‘eigen kweek’ Sander Gebbink van Kwalitaria De Stevensbloem in Leiden.

LEES MEER

In 14 stappen naar je eigen Kwalitaria

Het ondernemersbloed stroomt door jouw aderen en een eigen Kwalitaria klinkt jou als muziek in de oren. Maar hoe nu verder? Wat kun je verwachten? Lees hier welke stappen je doorloopt op weg naar het ondernemerschap.

LEES MEER

Kwalitaria tijdens tweede horecasluiting: meer rust

Een week geleden ging de horeca voor de tweede keer op slot, maar net als in maart is Kwalitaria nog wel open voor afhalen en bezorgen. Het verschil met toen is dat er nu meer rust heerst, stelt algemeen directeur Joep Leemans. Snackkoerier ging met hem in gesprek.

LEES MEER

Van talent naar eigen tent; ondernemen zonder ervaring, kan dat?

Bedenk dat iedere succesvolle ondernemer een keer is begonnen! Wij spraken het jonge ondernemersduo Cleon & Roy van Kwalitaria Presikhaaf over hun start in het ondernemerschap.

LEES MEER