Blog

Zomer in coronatijd: Zo haalt Kwalitaria in Zeeland het maximale uit het hoogseizoen

De zomer is normaal gesproken hét seizoen voor Kwalitaria Kamperland en Kwalitaria Vrouwenpolder, maar door corona belooft het dit jaar een ander hoogseizoen te worden. Wij spraken eigenaar Johan Sandee over hoe hij er toch het maximale uithaalt.

LEES MEER

Kwalitaria De Nieuwe Dukdalf (ver)bouwt aan de toekomst

Sinds een aantal weken doet Kwalitaria De Nieuwe Dukdalf zijn naam pas echt eer aan. De vestiging in Harderwijk is namelijk recent verbouwd naar het nieuwste Kwalitaria-concept. Wij spraken mede-eigenaar Sam Man over de verbouwing en het eindresultaat.

LEES MEER

We zijn weer open! Zo beleefden Kwalitaria-ondernemers de heropening

Op 1 juni was het eindelijk zover: de horeca mag weer open. Twee ondernemers die daar maar wat blij mee waren zijn Raymond van Kwalitaria Délifrance Marktplein en Willy van Kwalitaria de Vallei. Wij spraken ze over de eerste dagen sinds de heropening.

LEES MEER

Kwalitaria Prinsenland draait beter dan vóór de coronacrisis

Plussen tijdens de crisis is knap. Wanneer dat lukt als jonge ondernemer met je eerste eigen zaak is dat bewonderenswaardig. Snackkoerier ging in gesprek met ondernemer Gianmarco Tutone van Kwalitaria Prinsenland over het geheim achter zijn succes.

LEES MEER

5 tips voor starten met bezorgen in de coronatijd

Wat doe je als je jouw zaak vanwege de coronamaatregelen moet sluiten? Dan kijk je naar mogelijkheden die wél kunnen, zoals bezorgen. Onderneemster Suzy Harpal van Kwalitaria Walk-Inn geeft tips voor het succesvol starten met bezorgen in de coronatijd.

LEES MEER

Het eerste jaar als Kwalitaria ondernemer; franchisenemers Kwalitaria De Bilt blikken terug

Hoera, afgelopen maand bestond Kwalitaria De Bilt 1 jaar. Samen met ondernemers Edwin, Mike en Denise van Lambalgen blikken we terug op een bewogen maar succesvol eerste jaar

LEES MEER

Een nieuwe vestiging openen in de coronatijd; wat komt daar allemaal bij kijken?

Ben je al maanden bezig met de opening van jouw nieuwe Kwalitaria, komt ineens het coronavirus om de hoek kijken. Het overkwam de ondernemers van Kwalitaria De Clomp. Wij spraken opstart coördinator Rick Holtjer over wat er allemaal bij deze opening kwam kijken.

LEES MEER

Tips: hoe overleef je als horecaondernemer de coronacrisis?

Bij de pakken neerzitten is er niet bij; denken in oplossingen, daar gaat het om. Wij vroegen verschillende Kwalitaria-ondernemers hoe zij met de coronacrisis omgaan en wat zij doen om deze onzekere periode door te komen.

LEES MEER

Van bedrijfsleider naar franchisenemer; doorgroeien bij Kwalitaria

Het is een mooie stap, van bedrijfsleider naar franchisenemer, maar als de overname midden in de coronacrisis valt, dan vraagt dat direct veel van je als ondernemer. Wij vroegen kersverse ondernemers Job van der Neer en Ron van ’t Hul hoe zij hiermee omgaan.

LEES MEER