Blog

4x de kracht van franchise tijdens de coronacrisis

De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm. Fijn, om dan terug te kunnen vallen op een franchiseorganisatie. In deze blog lees je hoe een franchiseorganisatie je in een situatie als deze kan helpen en bijstaan.

LEES MEER

Voor jezelf beginnen; blijf in jezelf geloven!

Je eigen zaak openen, lijkt dat je wat? Benieuwd hoe het écht is om te ondernemen? Niemand kan die vraag beter beantwoorden dan kersverse ondernemers Angela en Raymond Brandwacht.

LEES MEER

Ondernemen, (n)iets voor jou!

Voor jezelf beginnen. Iedereen denkt er wel eens over na. Hoe zou het zijn om niet meer voor een baas te werken? Ondernemen is alleen niet voor iedereen weggelegd. Ontdek of ondernemen (n)iets voor jou is!

LEES MEER

Waarom Kwalitaria? Ondernemer Zhen Je vertelt!

"Ik heb veel gewerkt in hotels en restaurants, maar had nog niet eerder een eigen cafetaria." Benieuwd waarom ondernemer Zhen Je ervoor koos om een cafetaria te openen? Lees het in deze blog!

LEES MEER

8 tips voor het schrijven van een pakkende vacature

Het vinden van een goede medewerker begint bij een goede vacature. Hoe schrijf je nu een goede vacaturetekst? In een goede vacature wordt duidelijk waarom de medewerker bij jou zou moeten willen werken. Acht tips om dit voor elkaar te krijgen!

LEES MEER

Facebook succesvol inzetten voor je cafetaria? 6 tips!

Je doelgroep is de hele dag online, dus je cafetaria moet ook online zichtbaar zijn! Wat moet je doen – en wat vooral niet – als je met Facebook aan de slag gaat? In dit blog vind je een aantal handige tips om gelijk in de praktijk te brengen!

LEES MEER

De cafetaria in een tijd van duurzaam en gezond eten

Eerlijk, duurzaam en gezond eten: de trends kennen we allemaal. Maar hoe speelt de cafetariabranche hierop in? Bestaat de traditionele cafetaria over 10 jaar nog wel? Bij Kwalitaria hebben we een duidelijke visie.

LEES MEER

5 redenen waarom een franchiseraad belangrijk is

Als je je verdiept in franchise kom je ongetwijfeld een keer de term ‘franchiseraad’ tegen. Wat is een franchiseraad? Waarom is het voor jou belangrijk dat een formule een franchiseraad heeft?

LEES MEER

4 redenen om je aan te sluiten bij een franchiseformule

Je hebt je eigen cafetaria, maar je wilt meer! Wat zijn de belangrijkste redenen voor ondernemers om te kiezen voor een franchiseformule?

LEES MEER