Van geen ervaring naar vaste klantenkring

Iedere succesvolle ondernemer is ooit begonnen. Maar hoe doe je dat, starten zonder ervaring? Dat het weldegelijk kan, bewijst Gianmarco van Kwalitaria Prinsenland. Wij spraken hem over zijn overstap naar het cafetariaschap.

LEES MEER

6 vragen en antwoorden over franchise

Franchising, wat is dat eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Na het lezen van dit artikel weet jij het antwoord op de meest gestelde vragen over franchise.

LEES MEER

Oh, wat een jaar! Kwalitaria blikt terug op 2020

Er was de teleurstelling vanwege de horecasluiting, de onzekerheid en de verschuiving naar online. Maar er waren ook mooie momenten, die maar weer bewijzen dat we samen sterk staan. In deze blog blikken we terug op een jaar dat niet snel vergeten zal worden.

LEES MEER

Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek

Om te groeien als formulehuis heb je franchisenemers nodig met een gezonde ondernemerslust. Maar hoe stap je als starter in zo’n organisatie? Maak kennis met ondernemer uit ‘eigen kweek’ Sander Gebbink van Kwalitaria De Stevensbloem in Leiden.

LEES MEER

De 14 stappen naar het Kwalitaria-ondernemerschap

Het ondernemersbloed stroomt door jouw aderen en een eigen Kwalitaria klinkt jou als muziek in de oren. Maar hoe nu verder? Wat kun je verwachten? Lees hier welke stappen je doorloopt op weg naar het ondernemerschap.

LEES MEER

Van talent naar eigen tent; ondernemen zonder ervaring, kan dat?

Bedenk dat iedere succesvolle ondernemer een keer is begonnen! Wij spraken het jonge ondernemersduo Cleon & Roy van Kwalitaria Presikhaaf over hun start in het ondernemerschap.

LEES MEER

De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

Franchise, wat is dat nu eigenlijk? En waarom zou jij jezelf als ondernemer bij Kwalitaria aansluiten? Kwalitaria’s franchise recruiter Ricardo Stroes geeft antwoord op de meest voorkomende vragen.

LEES MEER

Het eerste jaar als Kwalitaria ondernemer; franchisenemers Kwalitaria De Bilt blikken terug

Hoera, afgelopen maand bestond Kwalitaria De Bilt 1 jaar. Samen met ondernemers Edwin, Mike en Denise van Lambalgen blikken we terug op een bewogen maar succesvol eerste jaar

LEES MEER

Van bedrijfsleider naar franchisenemer; doorgroeien bij Kwalitaria

Het is een mooie stap, van bedrijfsleider naar franchisenemer, maar als de overname midden in de coronacrisis valt, dan vraagt dat direct veel van je als ondernemer. Wij vroegen kersverse ondernemers Job van der Neer en Ron van ’t Hul hoe zij hiermee omgaan.

LEES MEER