Zomer in coronatijd: Zo haalt Kwalitaria in Zeeland het maximale uit het hoogseizoen

De zomer is normaal gesproken hét seizoen voor Kwalitaria Kamperland en Kwalitaria Vrouwenpolder, maar door corona belooft het dit jaar een ander hoogseizoen te worden. Wij spraken eigenaar Johan Sandee over hoe hij er toch het maximale uithaalt.

LEES MEER

We zijn weer open! Zo beleefden Kwalitaria-ondernemers de heropening

Op 1 juni was het eindelijk zover: de horeca mag weer open. Twee ondernemers die daar maar wat blij mee waren zijn Raymond van Kwalitaria Délifrance Marktplein en Willy van Kwalitaria de Vallei. Wij spraken ze over de eerste dagen sinds de heropening.

LEES MEER

Een nieuwe vestiging openen in de coronatijd; wat komt daar allemaal bij kijken?

Ben je al maanden bezig met de opening van jouw nieuwe Kwalitaria, komt ineens het coronavirus om de hoek kijken. Het overkwam de ondernemers van Kwalitaria De Clomp. Wij spraken opstart coördinator Rick Holtjer over wat er allemaal bij deze opening kwam kijken.

LEES MEER

Tips: hoe overleef je als horecaondernemer de coronacrisis?

Bij de pakken neerzitten is er niet bij; denken in oplossingen, daar gaat het om. Wij vroegen verschillende Kwalitaria-ondernemers hoe zij met de coronacrisis omgaan en wat zij doen om deze onzekere periode door te komen.

LEES MEER

4x de kracht van franchise tijdens de coronacrisis

De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm. Fijn, om dan terug te kunnen vallen op een franchiseorganisatie. In deze blog lees je hoe een franchiseorganisatie je in een situatie als deze kan helpen en bijstaan.

LEES MEER

Voor jezelf beginnen; blijf in jezelf geloven!

Je eigen zaak openen, lijkt dat je wat? Benieuwd hoe het écht is om te ondernemen? Niemand kan die vraag beter beantwoorden dan kersverse ondernemers Angela en Raymond Brandwacht.

LEES MEER

8 tips voor het schrijven van een pakkende vacature

Het vinden van een goede medewerker begint bij een goede vacature. Hoe schrijf je nu een goede vacaturetekst? In een goede vacature wordt duidelijk waarom de medewerker bij jou zou moeten willen werken. Acht tips om dit voor elkaar te krijgen!

LEES MEER

De cafetaria in een tijd van duurzaam en gezond eten

Eerlijk, duurzaam en gezond eten: de trends kennen we allemaal. Maar hoe speelt de cafetariabranche hierop in? Bestaat de traditionele cafetaria over 10 jaar nog wel? Bij Kwalitaria hebben we een duidelijke visie.

LEES MEER

De 4 belangrijkste horecatrends

Het gaat goed met de Nederlandse horeca. Dat betekent dat niet alleen de omzet stijgt, maar ook de concurrentie. Hoe stijg je als startende horecaondernemer boven de rest uit?

LEES MEER