Van geen ervaring naar vaste klantenkring

Iedere succesvolle ondernemer is ooit begonnen. Maar hoe doe je dat, starten zonder ervaring? Dat het weldegelijk kan, bewijst Gianmarco van Kwalitaria Prinsenland. Wij spraken hem over zijn overstap naar het cafetariaschap.

LEES MEER

Een kijkje in de (duurzame) keuken van Kwalitaria Hoogerheide

Het duurzaamheidsbeleid van Kwalitaria was voor onderneemster Linda Brouwer een van de redenen om zich bij de formule aan te sluiten. Wij vroegen haar waarom dit onderwerp voor haar zo belangrijk is.

LEES MEER

Oh, wat een jaar! Kwalitaria blikt terug op 2020

Er was de teleurstelling vanwege de horecasluiting, de onzekerheid en de verschuiving naar online. Maar er waren ook mooie momenten, die maar weer bewijzen dat we samen sterk staan. In deze blog blikken we terug op een jaar dat niet snel vergeten zal worden.

LEES MEER

Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek

Om te groeien als formulehuis heb je franchisenemers nodig met een gezonde ondernemerslust. Maar hoe stap je als starter in zo’n organisatie? Maak kennis met ondernemer uit ‘eigen kweek’ Sander Gebbink van Kwalitaria De Stevensbloem in Leiden.

LEES MEER

De 14 stappen naar het Kwalitaria-ondernemerschap

Het ondernemersbloed stroomt door jouw aderen en een eigen Kwalitaria klinkt jou als muziek in de oren. Maar hoe nu verder? Wat kun je verwachten? Lees hier welke stappen je doorloopt op weg naar het ondernemerschap.

LEES MEER

Van talent naar eigen tent; ondernemen zonder ervaring, kan dat?

Bedenk dat iedere succesvolle ondernemer een keer is begonnen! Wij spraken het jonge ondernemersduo Cleon & Roy van Kwalitaria Presikhaaf over hun start in het ondernemerschap.

LEES MEER

Zomer in coronatijd: Zo haalt Kwalitaria in Zeeland het maximale uit het hoogseizoen

De zomer is normaal gesproken hét seizoen voor Kwalitaria Kamperland en Kwalitaria Vrouwenpolder, maar door corona belooft het dit jaar een ander hoogseizoen te worden. Wij spraken eigenaar Johan Sandee over hoe hij er toch het maximale uithaalt.

LEES MEER

Kwalitaria De Nieuwe Dukdalf (ver)bouwt aan de toekomst

Sinds een aantal weken doet Kwalitaria De Nieuwe Dukdalf zijn naam pas echt eer aan. De vestiging in Harderwijk is namelijk recent verbouwd naar het nieuwste Kwalitaria-concept. Wij spraken mede-eigenaar Sam Man over de verbouwing en het eindresultaat.

LEES MEER

We zijn weer open! Zo beleefden Kwalitaria-ondernemers de heropening

Op 1 juni was het eindelijk zover: de horeca mag weer open. Twee ondernemers die daar maar wat blij mee waren zijn Raymond van Kwalitaria Délifrance Marktplein en Willy van Kwalitaria de Vallei. Wij spraken ze over de eerste dagen sinds de heropening.

LEES MEER