Overslaan en naar de inhoud gaan
Broers openen Kwalitaria Hobbemakade
Terug naar overzicht

Broers richten zich op take-away en delivery met nieuwe Kwalitaria in Amsterdam

...Kwalitaria Hobbemakade is geopend!

Nieuws

Onze hoofdstad is met Kwalitaria Hobbemakade een vestiging rijker. De broers Robert en Jeroen van Dam zien in de locatie een unieke kans: “Een dichtbevolkt gebied dat veel potentie biedt voor bezorging van burgers en maaltijden; deze kans konden wij niet laten lopen.”

Lees meer...

De Kwalitaria-formule is niet onbekend voor de broers. Al 2 jaar runnen ze een goedlopende vestiging in Dronten. Toch lijkt de nieuwe Kwalitaria Hobbemakade in weinig op hun bestaande zaak. “De nieuwe zaak heeft echt een focus op take-away en delivery”, vertelt Robert. “Er zijn slechts twaalf zitplekken om ter plaatse te eten. Daarentegen is er een ruim opgezette keuken waar voldoende ruimte is om alle bezorgbestellingen efficiënt en snel klaar te maken. Ook de aparte in- en uitgang voor onze bezorgers is echt een luxe.”

Gave plek met veel potentie

De broers hoefden niet lang na te denken toen de locatie beschikbaar kwam. “Het is echt een gave plek met veel potentie voor maaltijdbezorging”, vertelt Robert over hun keuze voor de locatie. “In onze zaak in Dronten zagen we het aantal bezorgbestellingen al steeds verder toenemen en tijdens de coronaperiode is dit helemaal in een rap tempo gegaan. We zien dat deze trend blijft aanhouden, dus onze nieuwe zaak in Amsterdam sluit hier naadloos op aan.”

Kwalitaria Hobbemakade is geopend

Kwalitaria Hobbemakade is de derde vestiging in Amsterdam voor Kwalitaria.


Kwalitaria Hobbemakade
Hobbemakade 72
1071 XM Amsterdam
kwalitaria.nl/hobbemakade

Ook je eigen Kwalitaria openen?

Ga ervoor!

Past het Take-away & Delivery concept ook bij jouw ondernemersdroom? Ontdek het samen met ons in een vrijblijvend gesprek! Neem gerust contact op of plan direct een vrijblijvende afspraak.