Overslaan en naar de inhoud gaan
Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen
Terug naar overzicht

Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen

...Tuygun en Tuncay vertellen!

Interview

Heel Kampen kan nu genieten van de Kwalitaria friet, snacks, burgers, maaltijden en andere lekkernijen. Met hun tweede Kwalitaria vestiging bezorgen de broers Tuygun en Tuncay vanaf heden in de gehele Hanzestad. “Wij zijn ontzettend blij om deze mooie stap te kunnen maken.”

Lees meer...

De nieuwe Kwalitaria, die op 5 april officieel werd geopend, is onderdeel van het nieuwe Winkelcentrum Stationskwartier. “Het is een mooie locatie, vlakbij station Kampen-Zuid”, vertellen de ondernemers. “De zaak is opgebouwd volgens de nieuwste Kwalitaria stijl, met een moderne en gezellige uitstraling. Binnen hebben we zo’n 25 zitplaatsen en we zijn bezig om een buitenterras te realiseren. Maar het is uiteraard ook mogelijk om je bestelling af te halen of te laten bezorgen.”

Een kans om niet te laten lopen

De stad Kampen is voor de gebroeders Dasdemir geen onbekend terrein. Samen zijn ze er al ruim 18 jaar horecaondernemer en sinds ruim 7 jaar zijn ze met een cafetaria in de wijk Hanzewijk aangesloten bij de Kwalitaria-formule. “We merkten dat er de laatste tijd steeds meer vraag kwam naar bezorgen en afhalen in andere wijken in Kampen. Toen deze kans voor een tweede vestiging zich voordeed in de wijk Stationskwartier konden we die dan ook niet laten lopen.”

Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen

Een glimp van de nieuwe Kwalitaria vestiging in Kampen.

Gasten genieten in de nieuwe vestiging van het vertrouwde Kwalitaria assortiment met de vertrouwde kwaliteit en aandacht voor duurzaamheid. Tuygun en Tuncay nodigen alle buurtbewoners van harte uit om de nieuwe winkel te komen bewonderen en om te komen genieten van het uitgebreide assortiment: “Of dat nu van een complete maaltijd, een malse burger, belegd broodje of alleen een koffie to-go is.” Voor alle buurtgenoten hebben de ondernemers ook nog een smakelijke boodschap: “Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor lekkere acties en aanbiedingen.”


Kwalitaria Stationskwartier
De Arend 13
8265 NK Kampen

Bron foto: BrugMedia

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Tuygun en Tuncay?

Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Kamperland kan na verbouwing weer jaren mee
  Interview

  Kwalitaria Kamperland kan na verbouwing weer jaren mee

  Wat begon met een schepijsvitrine die aan vervanging toe was, eindigde in een complete verbouwing waarbij alleen de bakwand bleef. Ondernemer Johan is maar wat trots:“Er staat een nieuwe, op het oog ruimere, zaak waar we minstens 10 jaar mee vooruit kunnen.”

  Lees meer
 • Kwalitaria Délifrance Winschoten
  Interview

  Frisse wind voor Kwalitaria Délifrance in Winschoten

  Twee jaar na de opening is het voor Kwalitaria Délifrance Winschoten tijd voor verdere ontwikkelingen. De focus ligt de komende tijd op maaltijdbezorging en kwaliteit, en daarbij komt nieuwe bedrijfsleider Henri goed van pas.

  Lees meer
 • Van frietbakker naar winstpakker
  Video

  Video: Je eigen Kwalitaria starten

  Hoe kom je aan een geschikte locatie? En hoe gaat de zaak eruitzien? Ondernemer Cunlong Chang weet hier alles van, want hij opende al twee Kwalitaria vestigingen. In deze video vertelt hij meer over het hele proces, van de zoektocht naar een locatie tot de opening.

  Bekijk de video