Overslaan en naar de inhoud gaan
Burger Business & Kwalitaria pilot store van start in Tilburg
Terug naar overzicht

Burger Business & Kwalitaria pilot store van start in Tilburg

...het beste van 2 werelden!

Nieuws

De volgende stap na de overname van Burger Business door Kwalitaria is gezet: de vestiging in Tilburg is omgedoopt tot pilot store waarin beide formules met elkaar samenkomen: het beste van premium burgers en het beste van Kwalitaria.

Lees meer...

De overname van de burgerformule was voor Kwalitaria en formulehuis Food Franchise Company (FFC) een mooie kans. “We zien met Kwalitaria al jaren een toename in de verkoop van burgers en het is voor onze ruim 135 vestigingen dan ook een belangrijke productgroep”, vertelt marketing- en salesdirecteur Martijn Boone. “Met de overname van Burger Business hebben we een schat aan kennis in huis gehaald waarmee we deze productgroep in 2023 kunnen doorontwikkelen.”

Pilot store in Tilburg

Van de vier Burger Business vestigingen in Breda, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg is de laatstgenoemde inmiddels omgedoopt tot pilot store. “We gebruiken deze locatie de komende periode om te kijken hoe we beide merken kunnen samenbrengen, op een manier dat ze elkaar versterken.”

“Voor de consument verandert er niets”, benadrukt Martijn. “Behalve dat je nu ook bepaalde gerechten uit het Kwalitaria assortiment kunt bestellen. Beide menu’s vullen elkaar goed aan. Naast je favoriete Burger Business burger geniet je nu ook van lekkere friet specials, fried chicken buckets en Kwalitaria milkshakes. En ook een kindermenu kun je vanaf nu afhalen of laten thuisbezorgen.”

Burger Business & Kwalitaria pilot store van start

 

Plannen voor de toekomst

Bovengenoemde veranderingen gelden voorlopig alleen voor de Burger Business vestiging in Tilburg. “We gebruiken deze periode echt om te testen en op basis daarvan bepalen we welke verdere ontwikkelingen er gaan plaatsvinden.” Wordt vervolg dus.

 


Burger Business & Kwalitaria
Lieve-Vrouweplein 13a
5038TS Tilburg

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over
  Nieuws

  Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

  Kwalitaria is per 1 januari 2023 de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. Een overname die volgens beide formules veel samenwerkingsvoordeel oplevert.

  Lees meer
 • Landelijk actie levert 7500 euro op voor Giro555
  Nieuws

  Landelijke actie Kwalitaria levert 7500 euro op voor Giro555

  De landelijke actie van Kwalitaria heeft een bedrag van € 7500 opgeleverd voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. “Het is mooi om met zoveel vestigingen iets te kunnen betekenen.”

  Lees meer
 • Foodservice Awards
  Nieuws

  Kwalitaria wint voor vierde jaar op rij een Foodservice Award

  Hoera! Tijdens de uitreiking op de Horecava mocht Kwalitaria voor het vierde jaar op rij een award voor Beste Snackbar in ontvangst nemen. In de overall ranking eindigde onze formule op een mooie derde plaats. “Een geweldig compliment voor al onze ondernemers!”

  Lees meer