Overslaan en naar de inhoud gaan
Start je eigen Burger Business in Rijswijk

Burger Business in Rijswijk

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Word jij onze nieuwe burgerbaas in Rijswijk? In een levendige omgeving, op een goede zichtlocatie, openen we een spiksplinternieuwe Burger Business. Lees snel verder voor meer details.

Lees meer...

Start jouw Burger Business!

Je eigen Burger Business in het Zuid-Hollandse Rijswijk? Het kan! Onder de rook van Den Haag, op een locatie met veel potentie, openen wij een gloednieuwe vestiging. Met circa 135 m2 in totaal biedt de zaak voldoende ruimte voor alle burgerfanaten. De ruime bereidingskeuken is een heerlijke plek om te werken en van alle gemakken voorzien. En voor maaltijdbezorging zit je met deze locatie helemaal gebakken.

Smaakvolle details

 • Gunstig gelegen op een goede zichtlocatie
 • 135 m2 totale oppervlakte
 • Toplocatie voor bezorgen en afhalen
 • Totale investering: € 150.000,-
 • Huurprijs: € 2.000,- per maand

Bekijk meer details in de informatiesheet:
Bekijk de informatiesheet

Impressie

Balie Burger Business Rijswijk (tekening)
Interieur Burger Business Rijswijk (tekening)
Plattegrond Burger Business Rijswijk

Wij zijn Burger Business

Aangenaam! Wij zijn Burger Business. Al sinds 2015 maken én bezorgen wij de best burgers in town. Van ambachtelijk bereide beefburgers tot krokante kipburgers en heerlijke veggie varianten. Wij weten als geen ander dat de perfecte hamburger een uiterst serieuze aangelegenheid is. Hij moet vers en ambachtelijk zijn, en vooral ook een flinke hap. Laat dat maar aan ons over!

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. Door de krachten te bundelen profiteer jij als franchisenemer van een netwerk vol kennis en ervaring. Dat smaakt naar meer!

*De getoonde afbeelding in de header is een impressie. 

Burger Business

RIJSWIJK

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Vraag hieronder meer informatie aan of neem gerust contact op.

Wellicht ook interessant

 • Open je eigen Kwalitaria in Den Haag

  Kwalitaria in Den Haag

  Met deze cafetaria aan een drukke doorgaande weg, in een drukbezocht winkelcentrum in Den Haag zit jij gebakken. Word jij de nieuwe eigenaar van deze bestaande, goedlopende Kwalitaria?

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie in Utrecht stad, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden?

  Lees meer