Overslaan en naar de inhoud gaan
Ter overname: Burger Business in Tilburg

Burger Business in Tilburg

...beschikbaar ter overname!

Kwalitaria locatie

Centraal gelegen met goede zichtbaarheid? Check. Een toplocatie voor bezorgen en afhalen? Check. Direct beschikbaar ter overname? Ook check. Waar wacht je nog op... Start jouw eigen Burger Business in Tilburg!

Lees meer...

Je eigen Burger Business in Tilburg?

Het kan! Centraal gelegen, op een goede zichtlocatie in Tilburg, wacht Burger Business Tilburg op een nieuwe burgerbaas. Met circa 150 m2 in totaal is het een ruim opgezette zaak. De ruime bereidingskeuken is een heerlijke plek om te werken en van alle gemakken voorzien. In het restaurant is genoeg plek voor burgerfanaten en wat betreft maaltijdbezorging zit je met deze locatie helemaal gebakken.

Ben jij klaar om nog meer uit deze goedlopende burgerformule te halen?

Over Burger Business Tilburg

The best burgers in town, aangevuld met heerlijke Kwalitaria gerechten, dat is Burger Business Tilburg. Het beste van twee smaakvolle werelden dus! Al sinds 2015 maakt én bezorgt Burger Business heerlijke burgers; van ambachtelijk bereide beefburgers tot krokante kipburgers en heerlijke veggie varianten. Altijd vers, ambachtelijk en vooral… een flinke hap. Voeg daar een selectie van de lekkerste Kwalitaria gerechten aan toe en je hebt een menukaart waar een brede doelgroep trek van krijgt.

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. Dat smaakt naar meer en daarom zijn we altijd op zoek naar franchisenemers voor onze formules. Ben jij gebakken voor een ondernemersavontuur?

Smaakvolle locatiedetails

 • Centraal gelegen met goede zichtbaarheid
 • 150 m2 totale oppervlakte
 • Toplocatie voor bezorgen en afhalen

Wat gaat dat kosten?

 • Overnamesom: € 225.000,-
 • Huursom: € 1.800,- per maand
   

Burger Business Tilburg

Lieve Vrouweplein 13 5038 TS  TILBURG

Ik heb interesse

…en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Vraag hieronder meer informatie aan of neem gerust contact op.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria in Bergen op Zoom

  Kwalitaria in Bergen op Zoom

  In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe Kwalitaria vestiging op je. Bekijk de smaakvolle details van deze nieuwbouwlocatie in de brochure.

  Lees meer
 • Open je eigen Kwalitaria in Den Haag

  Kwalitaria in Den Haag

  Met deze cafetaria aan een drukke doorgaande weg, in een drukbezocht winkelcentrum in Den Haag zit jij gebakken. Word jij de nieuwe eigenaar van deze bestaande, goedlopende Kwalitaria?

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria Brusselsepoort

  Kwalitaria in Maastricht

  Bestaande, gloedjenieuwe Kwalitaria zoekt een ondernemer! Pak jij deze kans om op korte termijn jouw ondernemersdroom waar te maken in het Limburgse Maastricht?

  Lees meer