Overslaan en naar de inhoud gaan
Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?
Terug naar overzicht

Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?

...bekijk de video!

Video

Martijn Boone en Vincent Wijdenes van Kwalitaria gaan in deze video in gesprek met 2 ondernemers die vegan producten leveren. Saskia Weerstand begeleidt Karma Kebab en Vegan Masters bij hun pitch. Zit er een samenwerking in? Kijk mee! 

Lees meer...

Is Kwalitaria er klaar voor om het assortiment te 'veganizen'? Bekijk de video voor het antwoord:

Inspelen op trends en ontwikkelingen

...op jouw lijf geschreven?

Wij vinden het belangrijk om de wensen en behoeften van onze gasten continu in de gaten te houden en zitten dan ook bovenop de laatste trends en ontwikkelingen. Ben jij ook flexibel? En probeer je graag nieuwe dingen uit? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wellicht ook interessant

  • Later als ik groot ben...
    Video

    Later als ik groot ben wil ik een eigen snackbar!

    Altijd al willen weten hoe het is om je eigen snackbar te runnen? De 11-jarige Mila wil later niets liever dan snackbar manager worden en liep daarom voor het programma ‘Later als ik groot ben’ een dagje mee bij Kwalitaria.

    Bekijk de video