

Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?
...bekijk de video!
Martijn Boone en Vincent Wijdenes van Kwalitaria gaan in deze video in gesprek met 2 ondernemers die vegan producten leveren. Saskia Weerstand begeleidt Karma Kebab en Vegan Masters bij hun pitch. Zit er een samenwerking in? Kijk mee!
Is Kwalitaria er klaar voor om het assortiment te 'veganizen'? Bekijk de video voor het antwoord:
Inspelen op trends en ontwikkelingen
...op jouw lijf geschreven?
Wij vinden het belangrijk om de wensen en behoeften van onze gasten continu in de gaten te houden en zitten dan ook bovenop de laatste trends en ontwikkelingen. Ben jij ook flexibel? En probeer je graag nieuwe dingen uit? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Wellicht ook interessant
-
Nieuws
8x horecatrends waar we niet omheen kunnen
2020 was voor de horeca een jaar om nooit meer, en tegelijkertijd ook heel snel, te vergeten. Alle ontwikkelingen hebben veel effect gehad op de branche én op consumenten. Wat heeft dit voor gevolgen? Wij vroegen foodtrendwatcher Hans Steenbergen van Food Inspiration naar het menu van de toekomst.
-
Video