Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Délifrance Winschoten
Terug naar overzicht

Frisse wind voor Kwalitaria Délifrance in Winschoten

...ondernemer aan het woord!

Interview

Twee jaar na de opening is het voor Kwalitaria Délifrance Winschoten tijd voor verdere ontwikkelingen. De focus ligt de komende tijd op maaltijdbezorging en kwaliteit, en daarbij komt nieuwe bedrijfsleider Henri goed van pas.

Lees meer...

“Het was tijd om verdere stappen te maken”, vertelt ondernemer Jan van der Weele. “We zijn dan ook heel blij met de komst van nieuwe bedrijfsleider Henri Wattez die vanaf nu de dagelijkse leiding op zich neemt”. ‘Een echte oude rot in het vak’ omschrijft Jan hem. “Hij heeft heel veel ervaring in de horeca, dus dat gaat ongetwijfeld een positieve invloed hebben. Hij weet alles van kwaliteit, hygiëne en de gastbeleving, dus deze versterking kunnen we goed gebruiken.”

Focus op bezorgen

De focus van Kwalitaria Délifrance Winschoten ligt de komende tijd voor een groot deel op het bezorgen van maaltijden. “Al onze lekkernijen en broodjes zijn ook online te bestellen”, laat Jan weten. “Zeven dagen per week staan we met onze bezorgservice voor je klaar. Ook een verzorgde lunch voor bedrijven of een bittergarnituur op het werk behoort tot de mogelijkheden.” De komende tijd wordt ook gebruikt om de bezorgservice verder te optimaliseren. “We doen het stapje voor stapje en als alles goed loopt zijn we voornemens om ons bezorggebied nog verder uit te breiden.” 

Ruime zaak met groot terras

De focus op delivery betekent niet dat gasten niet meer welkom zijn in het restaurant aan het Oldambtplein. Integendeel, nieuwe bedrijfsleider Henri hoopt de buurtbewoners snel te mogen ontmoeten. “Het contact met de gasten is toch het mooiste van het vak”, stelt hij. “En het is zeker de moeite waard om een bezoekje aan de winkel te brengen. Het is een ruim opgezette zaak met meerdere zitplaatsen. Aan de stamtafels is al menig kopje koffie gedronken. We zitten op een schitterende locatie en straks in het voorjaar komt het ruime terras weer goed van pas; een fijne plek om een frietje, broodje of ijsje te eten.”

Voor elk wat wils

“We bieden voor elk wat wils aan”, benadrukt Jan. “En voor alle eetmomenten”, doelt hij op de aparte Kwalitaria en Délifrance counters in de zaak. “Wil je lekker lunchen, dan kies je voor een vers afgebakken en belegd broodje van Délifrance. Voor een uitgebreidere maaltijd zit je goed met het Kwalitaria assortiment dat onder andere bestaat uit rijkbelegde burgers, friet met een topping, complete maaltijden en een kindermenu. En uiteraard ontbreekt de eierbal niet op onze menukaart!”

Welk gerecht moeten we volgens Jan echt proeven? “Dan raad ik onze seizoensproducten aan. Elk seizoen verschijnen er zes nieuwe specialiteiten op ons menu met verrassende ingrediënten. Zo hebben we op dit moment een friet special met curryworst en een roti kroket met duurzame Kipster kip.”

Dat smaakt naar meer

Het is duidelijk, Jan en Henri zijn er klaar voor om de boel te finetunen. “We kijken ernaar uit om Kwalitaria Délifrance Winschoten naar een nog hoger plan te tillen en nodigen alle buurtbewoners graag uit om te komen ervaren hoe dat in de praktijk smaakt.”


Kwalitaria Délifrance Winschoten
Langestraat 117 
9671 PE Winschoten

Wellicht ook interessant

 • Burger Business & Kwalitaria pilot store van start in Tilburg
  Nieuws

  Burger Business & Kwalitaria pilot store van start in Tilburg

  De volgende stap na de overname van Burger Business door Kwalitaria is gezet: de vestiging in Tilburg is omgedoopt tot pilot store waarin beide formules met elkaar samenkomen: het beste van premium burgers en het beste van Kwalitaria.

  Lees meer
 • Kwalitaria Zoetermeer
  Nieuws

  Verbouwde Kwalitaria Zoetermeer klaar voor verdere groei

  Na een verbouwing van 3 weken is Kwalitaria Zoetermeer haast niet meer terug te herkennen. De gedateerde inrichting van de cafetaria heeft plaatsgemaakt voor een modern en gezellig interieur. Een mooie bekroning op het feit dat eigenaar Vincent Lorist en zijn vrouw Monique al 30 jaar in het vak zitten.

  Lees meer
 • Nu starten... Is dat wel slim?
  Tips&tricks

  Nú starten… Is dat wel slim?

  De (energie)prijzen rijzen de pan uit, er is een landelijk personeelstekort en het zijn spannende tijden. Toch kan jezelf aansluiten bij een franchiseorganisatie juist in deze tijd interessant zijn. ‘Ja, maar…’ horen we je denken. Wij reageren op de vijf meest gehoorde bezwaren.

  Lees meer