Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade is heropend
Terug naar overzicht

Heropende Kwalitaria Délifrance in Soest niet meer terug te herkennen

...Zuidpromenade is weer geopend!

Nieuws

Gasten moeten even twee keer knipperen als ze de zaak binnenlopen. Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade heeft dan ook een flinke verbouwing achter de rug, nadat het pand vorig jaar december grotendeels verwoest werd door een brand.

Lees meer...

Lange tijd stonden Sandra van Aken en Dennis van den Berg te popelen om weer aan de slag te gaan en nu is het dan eindelijk zover. “We hebben het werk en de gasten onwijs gemist”, aldus de blije ondernemers.

Het opnieuw starten bood het ondernemerspaar direct een mooie kans om de inrichting volledig te vernieuwen naar het nieuwste Kwalitaria-concept. “Het is een moderne inrichting geworden met veel staal en hout”, vertelt Sandra. “Een tikkie industrieel, maar wel met sfeervolle en groene details. Daarnaast is ook de routing in de winkel aangepast, zodat de indeling nu een stuk efficiënter is. “Een geluk bij een ongeluk, eigenlijk.”

Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade is heropend

 

Nieuwe inrichting, zelfde assortiment

Hoe anders de inrichting is, het assortiment is nog steeds zoals vanouds. “We staan weer klaar om de heerlijke Délifrance broodjes vers te beleggen en de lekkere burgers, snack en maaltijden van Kwalitaria klaar te maken”, vertelt Sandra. “En we bezorgen deze lekkernijen met onze elektrische bezorgfiets ook bij je thuis in Soest.”

Sandra en Dennis hopen alle buurtbewoners snel weer in hun zaak te zien voor iets lekkers of om even een praatje te maken. “We hebben de afgelopen periode ontzettend veel steunbetuigingen en bloemen ontvangen van buurtbewoners, dat heeft ons echt goed gedaan. We willen iedereen hier dan ook heel erg voor bedanken.”

Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade is heropend

 


Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade
Zuidpromenade 5
3768 EM Soest
kwalitaria.nl/zuidpromenade