Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
Terug naar overzicht

Je eigen horecazaak? Daarom juist nu starten!

...Kwalitaria legt uit!

Tips&tricks

Nu een horecazaak starten? In deze tijden? Weet je het zeker? Ja, is het antwoord! De markt beweegt en staat open voor verandering. Weet jij hierop in te spelen, dan wachten er mooie kansen op je. Kortom, nu starten? Ja, juist nu! Wij leggen uit waarom.

Lees meer...

Verandering in de markt biedt kansen

De horecabranche heeft flink wat tegenslagen te verduren, maar stilstaan, ho maar! De kunst is om mee te bewegen met de markt en de vraag van consumenten. Restaurant dicht? Hallo focus op afhalen en bezorgen. Sluitingstijd vervroegd? Dat wordt dan de toegestane openingstijden nog beter benutten. Op deze manier hebben al veel startende ondernemers laten zien dat succesvol openen in coronatijd weldegelijk kan, als je maar een flinke dosis creativiteit en flexibiliteit hebt. Zo is ondernemer Cleon Doest van Kwalitaria Délifrance Presikhaaf nog steeds blij dat hij de stap een jaar geleden heeft gezet. Zijn succesrecept? ‘Focus op de lange termijn en niet op de korte; kijk altijd vooruit. Ja, er zijn onzekerheden, maar heb je ooit 100% zekerheid?’

Je eigen horecazaak? Daarom juist nu starten!

Restaurant gedwongen dicht? Dat vraagt om een flinke dosis creativiteit en flexibiliteit.

Consumenten staan open voor nieuwe dingen

Baalde jij ook zo toen je favoriete restaurant of eetcafé gesloten was en misschien nog wel is? Daarin ben je niet de enige. Al die mensen die niet naar hun vaste eettentjes konden zijn op zoek gegaan naar iets waar ze nog wel terecht konden of waar ze online konden bestellen. Het resultaat? Veel mensen stapten uit hun vaste patroon en staan daardoor open om nieuwe dingen te proberen. Nieuwe dingen zoals jouw zaak! Heb je het door? Dit is het moment om nieuwe gasten te bereiken.

Maaltijdbezorging is en blijft booming

We hoeven jou vast niet te vertellen dat maaltijdbezorging een boost heeft gekregen tijdens de coronaperiode. Wat zeggen we, een enórme boost. En nog altijd blijft de trend aanhouden. Mensen zijn gewend geraakt aan het online bestellen van eten. Ze hebben het gemak ervaren en zijn daardoor sneller geneigd om nog eens online te bestellen. Kortom, online bestellen en bezorgen is en blijft booming. Weet jij dit goed neer te zetten (lees: kun je snel kwaliteit leveren), dan kun je hier veel uithalen, of jij nu de deuren van jouw restaurant moet sluiten vanwege een lockdown of niet.

Je eigen horecazaak? Daarom juist nu starten!

De trend van maaltijdbezorging blijft aanhouden.

Waar klappen vallen, ontstaan ook kansen

Als er twee branches zwaar zijn getroffen door de coronacrisis, dan zijn het de horeca en retail wel. Er vallen momenteel harde klappen. En ja, het klinkt hard, maar aan de andere kant levert dit ook kansen op. Denk bijvoorbeeld aan goede locaties op interessante plekken die beschikbaar komen.

 Alleen starten of samen? Denk eens aan franchise

Coronaperiode of niet, een eigen zaak starten blijft spannend. Maar je hoeft het niet alleen te doen! Heb je al eens nagedacht over het aansluiten bij een franchiseformule? Een bewezen en succesvolle formule, dat is precies wat jij in deze tijd goed kunt gebruiken! Je profiteert van de beschikbare ervaring, de kennis van de markt en de middelen om hier snel op in te kunnen spelen.

Een franchiseformule zoals Kwalitaria kan je veel werk uit handen nemen. Wij regelen de marketing, zorgen voor inkoopvoordeel en voor de beste support, zodat jij je bezig kunt houden met wat je het liefste doet: ondernemen. En terwijl jouw zaak wordt gebouwd, stoomt onze opstartcoördinator je helemaal klaar voor een vliegende start. Wat zeg je ervan: ben jij klaar om nu te starten?

Je eigen zaak starten

…ben jij er klaar voor?

Enthousiast, maar zit je nog vol vragen? Logisch! Daarom gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij Kwalitaria en jouw wensen op ondernemersgebied. Binnenkort eens koffiedrinken? Maak hieronder een vrijblijvende afspraak of vraag eerst online meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Bezorgservice bezorgt Kwalitaria dubbelcijferige omzetgroei
  Nieuws

  Bezorgservice bezorgt Kwalitaria dubbelcijferige omzetgroei

  Sinds de coronacrisis weten we het écht zeker: online bestellen en bezorging is niet meer weg te denken. Dat blijkt ook uit de cijfers: binnen 2 jaar is het aandeel bezorging in de omzet van Kwalitaria explosief gestegen. 

  Lees meer
 • Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?
  Downloads

  Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

  Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe haal je alles eruit wat erin zit? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar past dit bij jouw manier van ondernemen? Ontdek het in deze download!

  Lees meer
 • Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem
  Interview

  Openen in coronatijd; Kwalitaria Presikhaaf blikt terug op eerste jaar

  Een horecazaak openen in coronatijd; moet je daar wel aan beginnen? ‘Ja’, dacht Cleon Doest (25) ruim een jaar geleden. Spijt daarvan heeft hij niet, de jonge Kwalitaria Délifrance ondernemer is nog steeds blij dat hij deze kans in Arnhem met beide handen heeft aangepakt.

  Lees meer