Overslaan en naar de inhoud gaan
Jong ondernemersechtpaar opent tweede zaak
Terug naar overzicht

Jong ondernemersechtpaar opent tweede Kwalitaria Délifrance

...in Amersfoort!

Nieuws

Kwalitaria Délifrance Emiclaer in Amersfoort is officieel geopend. Voor het jonge ondernemersechtpaar is het hun tweede zaak in de stad. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.”

Lees meer...

Amersfoort is een bestemming voor lekker eten rijker. Sinds een paar dagen is Kwalitaria Délifrance Emiclaer officieel geopend in het gelijknamige winkelcentrum. Aan het roer van de cafetaria en broodjeszaak staan Cunlong en Abigail (“zeg maar Cun en Abby”). Voor het ondernemersechtpaar is het hun tweede zaak in de stad.

Sfeer zoals vanouds

“We hebben begrepen dat dit voor veel mensen dé plek was om samen te komen, dus we vinden het belangrijk dat de sfeer zoals vanouds blijft.” Wie de geheel vernieuwde zaak binnenloopt, ziet dat dat goed gelukt is. De winkel kenmerkt zich door een moderne inrichting met veel groene en industriële details. “Het is echt een plek geworden waar je gezellig kunt zitten”, vertellen de ondernemers trots over het eindresultaat.

Ook aan lekker eten zal het de gasten niet ontbreken. “We vertegenwoordigen twee mooie merken met heerlijke gerechten. De belegde broodjes van Délifrance zijn perfect voor het lunchmoment. Bij Kwalitaria kun je terecht voor heerlijke burgers, maaltijden, friet, snacks en salades. Kortom, er is voor elk wat wils. Maar ook voor alleen een kopje koffie ben je van harte welkom.”

Kwalitaria Délifrance Emiclaer is geopend in Amersfoort

 

(H)eerlijke gerechten

Cun en Abby geloven sterk in de kwaliteit die Kwalitaria en Délifrance biedt. “We staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en we serveren ze op een biologisch broodje. Ook het brood van Délifrance wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dat proef je!” De absolute aanrader? “Dat is toch wel The Bull, onze sappig MRIJ-burger met Beemster kaas, bacon, rode ui en BBQ-saus.”

Het gemak van bezorgen

Amersfoort is voor de jonge ondernemers geen onbekend terrein. Ze runnen al een aantal jaar een Kwalitaria Délifrance vestiging in de wijk Vathorst. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.” De nieuwe zaak is alle dagen van de week geopend, maar biedt ook het gemak van thuisbezorgen. “Maaltijdbezorging is in de afgelopen periode natuurlijk enorm gestegen, dus we waren er al snel over uit dat een bezorgservice onmisbaar is.”

Kwalitaria Délifrance Emiclaer is geopend in Amersfoort

 

Smakelijke openingsacties

Vanwege alle coronamaatregelen is een groot openingsfeest helaas niet mogelijk. Toch laten de ondernemers de opening niet onopgemerkt voorbij gaan. “We hebben verschillende openingsacties in petto voor onze gasten. Zo maak je onder andere kans op een maand lang gratis friet! Op onze website en social media-kanalen kan iedereen op de hoogte blijven van onze acties.”

Eén ding is duidelijk: aan enthousiasme ontbreekt het dit ondernemersechtpaar niet. “We hebben er echt ontzettend veel zin in en hopen alle buurtbewoners snel te ontmoeten!”


Kwalitaria Délifrance Emiclaer
Emiclaerhof 24
3823 EM Amersfoort
033 - 456 31 49
kwalitaria.nl/emiclaer

Wellicht ook interessant

 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer
 • Kwalitaria Reko viert 50-jarig jubileum
  Nieuws

  Familie van Reeuwijk viert vijftig jaar Kwalitaria Reko

  Precies 50 jaar geleden, op 1 april 1971, ging bij cafetaria Reko het eerste frietje over de toonbank. Gerrit van Reeuwijk opende de zaak in Haarlem, maar inmiddels runt zijn kleinzoon Marco de tent. Hij is de derde generatie aan het roer van de Kwalitaria-vestiging.

  Lees meer