Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Beren
Terug naar overzicht

Jonge ondernemer maakt droom waar met Kwalitaria Beren

...in Groningen!

Nieuws

Voor Sije Veenstra (26) was het al vroeg duidelijk: hij wil een eigen cafetaria beginnen. Deze week kwam de droom van de jonge ondernemer dan eindelijk uit; de deuren van zijn Kwalitaria Beren in Groningen zijn geopend.

Lees meer...

Na veel ervaring te hebben opgedaan in het bedrijf van ouders, een combinatie van een cafetaria, café en cateringbedrijf, was het voor Sije snel duidelijk: in de horecabranche voelt hij zich thuis en hij wil zijn eigen cafetaria openen. “Kwalitaria paste perfect bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had”, aldus de jonge ondernemer. “Het concept, met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, onderscheidt zich van de standaard cafetaria.”

Kwalitaria Beren

Sije (links) is maar wat blij dat zijn droom, een eigen zaak, nu eindelijk is uitgekomen.

Wat kunnen de gasten verwachten van Kwalitaria Beren?

"De zaak is helemaal verbouwd naar de nieuwste Kwalitaria stijl”, vertelt Sije over het interieur. Het is een frisse zaak geworden met een luxe uitstraling. Er staat een jong en dynamisch team klaar om de lekkerste burgers, friet, menu’s en belegde broodjes klaar te maken. En binnenkort bezorgen we deze gerechten ook bij je thuis in Groningen.”

Om de opening van de zaak te vieren staan er diverse openingsacties op de planning. “Binnenkort organiseren we een gratis frietuurtje voor iedereen. Op onze website en social media pagina’s maken we hier snel meer over bekend.” Eén ding is zeker, de gedreven ondernemer zit vol enthousiasme en hij kijkt ernaar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten: “Wees altijd welkom om gezellig iets te komen eten en drinken.”


Kwalitaria Beren
De Beren 2
9714 DV Groningen
kwalitaria.nl/beren

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Sije?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Binnenkort eens kennismaken?

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Harte Vier opent in Roosendaal
  Nieuws

  Kwalitaria opent eerste vestiging in Roosendaal

  “Lekker en snel en net dat beetje meer.” Dat is waar Kwalitaria Harte Vier voor staat volgens het ondernemerstrio Roeland, Danny en Linda. “Wij streven naar constante kwaliteit, van het eerste frietjes tot en met de laatste hap.”

  Lees meer
 • Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea
  Nieuws

  Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea

  Kwalitaria gaat met investeringsmaatschappij Antea de volgende fase in. Groei van nieuwe vestigingen en groei van de bestaande omzet staat daarin centraal.

  Lees meer
 • Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
  Downloads

  Stappenplan: Hoe begin ik mijn eigen snackbar?

  Sna(c)k jij naar je eigen snackbar maar vraag jij jezelf af waar te beginnen? Logisch, want er komt veel kijken bij het openen van je eigen zaak. In deze download hebben wij de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

  Lees meer