Overslaan en naar de inhoud gaan
Foodservice Awards 2022
Terug naar overzicht

Kwalitaria 2x genomineerd voor een Foodservice Award

...hoera!

Nieuws

Yes, we zijn weer genomineerd voor een Foodservice Award! Dit jaar maken we zelfs kans in twee categorieën: ‘Snackbars’ en ‘Warme maaltijdbezorging’. Nu maar duimen dat we voor het derde jaar op rij een Foodservice Award in ontvangst mogen nemen.

Lees meer...

In deze vierde editie van de Foodservice Awards, een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava, zijn maar liefst 21.000 stemmen uitgebracht door consumenten. Zij beoordeelden hun favoriete foodservicebedrijven op onder andere kwaliteit, prijs en assortiment. In totaal maken twintig foodservicebedrijven kans op een award in negen verschillende categorieën en één bedrijf maakt kans op de overall titel.

Wint Kwalitaria voor het derde op rij een award?

Kwalitaria ging er de afgelopen twee jaar al vandoor met een Foodservice Award in de categorie Snackbars. Vorig jaar beoordelen consumenten onze formule met het gemiddelde cijfer 7,86, de derde hoogste score van alle deelnemers! Dit jaar nemen we het in de categorie Snackbars op tegen FEBO. In de categorie Warme maaltijdbezorging is Domino’s Pizza de andere kanshebber.

Voor de winnaars moeten we nog even geduld hebben. Op 10 maart worden alle awards uitgereikt.

 

Bekijk alle genomineerden

Fastservice
Domino's Pizza
McDonalds

Klassieke horeca
Brownies&Downies
La Place

Leisure
Efteling
Landal Greenparks

Marktkramen
De Kaaskoning
't Stoepje

Snackbars
FEBO
Kwalitaria

Speciaalzaken
De Keurslager
Zuivelhoeve

Thuis uit eten
Allerhande box
Hello Fresh
Vegan Masters

To Go
AH To Go
La Place
Starbucks
Subway

Warme maaltijdbezorging
Domino's Pizza
Kwalitaria

 

Wellicht ook interessant

 • 5x dé trends in foodservice voor 2022
  Nieuws

  De 5 trends in foodservice voor 2022

  De coronapandemie laat diepe sporen na in de foodservice. Tegelijkertijd gaat de klimaatverandering sneller dan we eerst dachten. Wat betekent dat voor de branche? Food Inspiration vertelt wat dé foodtrends voor komend jaar zijn.

  Lees meer
 • Kwalitaria wint Effective Mobile Marketing Award
  Nieuws

  Kwalitaria wint Effective Mobile Marketing Award

  Kosten besparen tijdens de coronaperiode door de marketingcampagnes stop te zetten? Echt niet, dachten ze bij Kwalitaria en marketingbureau Fingerspitz. Deze beslissing levert ons, naast een enorme online omzetstijging, nu een prestigieuze award op.

  Lees meer
 • Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn
  Nieuws

  Kwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen

  Voor Kwalitaria kent het jaar een mooi einde. Op de valreep van 2021 hebben we twee nieuwe winkels geopend in Apeldoorn en Utrecht. Daarmee staat de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar. Dat smaakt naar meer voor 2022!

  Lees meer