Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Aalten

Kwalitaria in Aalten

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

In het oosten van Nederland, aan de Duitse grens, wacht een nieuwe Kwalitaria vestiging op een gedreven hands-on ondernemer. Ga jij het Kwalitaria avontuur aan in Aalten?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Aalten?

Het kan! In het Gelderse Aalten, gelegen aan de Duitse grens, wacht een unieke ondernemerskans. Aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Aalten krijgt Kwalitaria de mogelijkheid om een splinternieuwe locatie te realiseren. Grijp jij deze kans?

In de ruime locatie (180 m2) is genoeg plek voor hongerige gasten. De ruimtelijke opzet met veel zitplaatsen biedt bovendien smaakvolle mogelijkheden voor het koffie- en lunchmoment. Een mooie aanvulling op het standaard Kwalitaria assortiment met overheerlijke burgers, friet, maaltijden en meer. De levendige buurt vormt daarnaast een perfecte uitvalpositie voor bezorging en afhalen.

Strategische ligging

In het oosten van de provincie Gelderland, grenzend tegen Duitsland, vind je het plaatsje Aalten. Het dorp in de Achterhoek heeft circa 17.370 inwoners. De nieuwe Kwalitaria vestiging is gevestigd in een levendige buurt, aan de rand van het centrum. De strategische ligging pal naast de nieuw verbouwde Albert Heijn en in de buurt van diverse andere winkels en horecagelegenheden zorgt voor veel bedrijvigheid rondom de winkel. Nabij is bovendien een ruim parkeerterrein gevestigd.

Locatie kenmerken

 • 17.370 inwoners in Aalten (CBS)
 • Strategische ligging
 • Aan de rand van het centrum
 • Goede zicht- en bereikbaarheid
 • Verwachte opleverdatum Q3 2023

Bekijk de brochure

 

*De getoonde afbeelding is een impressie.

 

AALTEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Een lunchroom en cafetaria in één, gelegen in het drukbezochte Winkelcentrum Presikhaaf. Instapklaar, direct beschikbaar en tegen een aantrekkelijke overnameprijs. Maak jij je droom hier waar?

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria in Tilburg

  Kwalitaria Délifrance in Tilburg

  Een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en genoeg groeimogelijkheden… Met deze bestaande, instapklare locatie ben jij direct klaar om het winkelcentrum verder te veroveren. Is deze kans jou op het ondernemerslijf geschreven?

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Soest?

  Kwalitaria Délifrance in Soest

  In Soest, in een gezellig druk winkelcentrum, wacht een recent verbouwde Kwalitaria vestiging op je. Dankzij het ruime, zonnige terras en de combinatie met Délifrance zit jij gebakken!

  Lees meer