Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Bergen op Zoom

Kwalitaria in Bergen op Zoom

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe, nog te bouwen Kwalitaria vestiging op je. Grijp jij deze kans?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Bergen op Zoom?

Het kan! In de wijk Gageldonk, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, krijgt Kwalitaria de mogelijkheid tot het realiseren van een splinternieuwe locatie in een compleet nieuw winkelcentrum.
 
Het winkelcentrum komt centraal te liggen in het nieuwe wijkhart en vervangt het reeds bestaande Piusplein. Het verzorgingsgebied biedt volop kansen dankzij het hoge aantal inwoners en de levendige buurt kent bovendien een hoge uitvalspositie voor bezorging en afhalen. Dit in combinatie met de strategische ligging en goede zichten bereikbaarheid zorgen ervoor dat deze nieuwe locatie ideaal is voor de realisatie van een mooie Kwalitaria 4.0 vestiging. 
 

 

*De getoonde afbeelding is een impressie.

BERGEN OP ZOOM

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Je eigen Kwalitaria in Bunschoten?

  Kwalitaria in Bunschoten

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria? In de Utrechtse stad Bunschoten wacht een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Nijkerk

  Kwalitaria in Nijkerk

  Ondernemer gezocht in Nijkerk! In deze Gelderse plaats zien wij volop kansen voor een nieuwe, moderne Kwalitaria winkel. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer