Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Bergen op Zoom

Kwalitaria in Bergen op Zoom

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe Kwalitaria vestiging op je. Bekijk de smaakvolle details van deze nieuwbouwlocatie in de brochure.

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Bergen op Zoom?

Het kan! In de wijk Gageldonk, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, realiseren we een gloednieuwe locatie in een compleet nieuw winkelcentrum.
 
Het winkelcentrum komt centraal te liggen in het nieuwe wijkhart en vervangt het bestaande Piusplein. Wat het verzorgingsgebied betreft zit jij als toekomstige franchisenemer gebakken. De levendige buurt met een hoog aantal inwoners biedt volop kansen, ook voor bezorging en afhalen. Dit in combinatie met de strategische ligging en goede zicht- en bereikbaarheid zorgen ervoor dat deze nieuwe locatie ideaal is voor de realisatie van een mooie Kwalitaria 4.0 vestiging.
 

Locatie kenmerken

 • 66.800 inwoners in Bergen op Zoom (CBS)
 • Strategische ligging in nieuw winkelcentrum
 • Midden in een woonwijk
 • Goede zicht- en bereikbaarheid
 • Verwachte oplevering: 4e kwartaal 2023
Bekijk meer smaakvolle details in de brochure:

 

*De getoonde afbeelding is een impressie.

BERGEN OP ZOOM

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ter overname: Kwalitaria in Tilburg

  Kwalitaria Délifrance in Tilburg

  Een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en genoeg groeimogelijkheden… Met deze bestaande, instapklare locatie ben jij direct klaar om het winkelcentrum verder te veroveren. Is deze kans jou op het ondernemerslijf geschreven?

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Soest?

  Kwalitaria Délifrance in Soest

  In Soest, in een gezellig druk winkelcentrum, wacht een recent verbouwde Kwalitaria vestiging op je. Dankzij het ruime, zonnige terras en de combinatie met Délifrance zit jij gebakken!

  Lees meer