Overslaan en naar de inhoud gaan
De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria
Terug naar overzicht

Kwalitaria biedt starters compact concept

...online bezorgtak groeit spectaculair

Interview

Kwalitaria heeft ondanks corona een heel behoorlijk jaar achter de rug. De bloeiende bezorgtak gaat verder gefaciliteerd worden door een nieuw formuleconcept met compacte winkels, toegankelijker voor startende franchisenemers.  

Lees meer...

De coronacrisis heeft de plannen niet gedwarsboomd en Kwalitaria in het geheel nauwelijks benadeeld. Coördinator recruitment Ricardo Stroes spreekt zelfs van ‘een hartstikke goed 2020’. De formule draaide bijna dezelfde cijfers als het jaar ervoor. De winkelomzet (uit restaurant en afhalen) daalde weliswaar met 60 procent, online bestellen en bezorgen piekte met een stijging van 187 procent.

“Het speelveld is inderdaad wel veranderd”, stelt Sander Vleut vast. Hij is franchise consultant bij Kwalitaria en voorziet dat de sterke verschuiving naar bezorging geen tijdelijk fenomeen is. “Ik zie straks de winkelomzet weer op het oude niveau komen, maar de bezorging niet. De mensen zijn snel gewend geraakt aan het online bestellen en thuis laten bezorgen.” Daarom zet Kwalitaria de komende jaren ook in op een nieuw winkelconcept, ingericht op bezorging.

Kwalitaria biedt starters compact concept

Bron: franchiseplus.nl

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Délifrance Vlissingen is geopend
  Nieuws

  Kwalitaria & Délifrance Vlissingen richten zich samen op take away & delivery

  Kwalitaria en Délifrance zijn nu samen onder één dak gevestigd in het centrum van Vlissingen. Met het toevoegen van de Kwalitaria formule hopen we een nog breder publiek aan te spreken”, aldus eigenaar Werner over de verbouwde zaak waarbij de focus op afhaal- en bezorgbestellingen ligt.

  Lees meer
 • 7 tips voor startende ondernemers
  Tips&tricks

  7 tips voor startende ondernemers

  Ondernemen: ben jij er klaar voor? Als startende ondernemer komt er veel op je af: er moet van alles geregeld worden en er komt veel bij kijken. Spannend, want hoe zorg je nu dat jouw onderneming een succes wordt? Kwalitaria’s opstartcoach René geeft tips!

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer