Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen Kwalitaria in Bunschoten?

Kwalitaria in Bunschoten

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria? In de Utrechtse stad Bunschoten wacht een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Bunschoten?

Het kan! In het Utrechtse Bunschoten zien wij volop kansen voor een gloednieuwe Kwalitaria winkel. Dankzij de goede ligging in een drukke omgeving en de kansrijke mogelijkheden voor afhalen en bezorgen zit jij gebakken.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 135 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.
 

BUNSCHOTEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

  • De vestiging in Arnhem

    Kwalitaria DĂ©lifrance in Arnhem

    Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

    Lees meer