Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Bussum?

Kwalitaria in Bussum

...direct beschikbaar!

Kwalitaria locatie

Ready, set… go! Deze bestaande, succesvolle Kwalitaria winkel in het centrum van Bussum, met focus op afhalen en bezorgen, is helemaal instapklaar. Is deze zaak straks van jou?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Bussum?

Het kan! Midden in het centrum van Bussum, gelegen in 't Gooi, ligt Kwalitaria Bussum: een gloednieuwe vestiging volgens het nieuwste Kwalitaria concept. De winkel ligt in de nabijheid van veel winkel- en horecagelegenheden en kenmerkt zich door een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Het is een relatief kleine winkel met minder zitplaatsen. De focus ligt van ook vooral op bezorg- en afhaalbestellingen, die in deze huidige tijd volop in trek zijn.

Specificaties

 • Vraagprijs: € 225.000,-
 • Huurprijs met maand: € 2.565,- (incl. garagebox en vastgoedvergoeding)

Bekijk de brochure

 

Open jij jouw eigen Kwalitaria in Bussum?

Een impressie van Kwalitaria Bussum.

Kwalitaria Bussum

Huizerweg 36 1402 AC  BUSSUM

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in West-Friesland?

  Kwalitaria in West-Friesland

  Open jij binnenkort jouw eigen zaak in regio West-Friesland? Wij zoeken een ondernemer die klaar is om aan te pakken in het noorden van Noord-Holland.

  Lees meer