Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria De Leckerbeck in Dokkum
Terug naar overzicht

Kwalitaria De Leckerbeck opent in Dokkum

...hoera, weer een Kwalitaria erbij!

Nieuws

Lekker iten yn Fryslân kan vanaf nu bij Kwalitaria in Dokkum. Kersverse ondernemers Gerard en Marijke Dijkstra openden vorige week hun zaak in de Friese plaats: “We doen ons best om elk bezoek tot een heerlijk uitje te maken”.

Lees meer...

De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers het voor gezien. Gelukkig was daar het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke, zelf afkomstig uit Drachten. Zij hebben het stokje overgenomen en gaan verder onder de naam Kwalitaria, waarmee ze onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes toevoegen aan het assortiment.

Aandacht voor kwaliteit en milieu

Na een kleine verbouwing is de zaak sinds 5 april heropend. De keuze om zich bij Kwalitaria aan te sluiten was voor het echtpaar snel gemaakt. “Wij vonden het eten bij Kwalitaria altijd al erg lekker,” vertellen ze. “Daarnaast spreekt het ons aan dat de formule veel bezig is met kwaliteit en milieu. We werken nu bijvoorbeeld zoveel mogelijk met regionale en diervriendelijke producten.”

Kwalitaria De Leckerbeck in Dokkum

 

Voor elk wat wils

De gebakken vis waar De Leckerbeck om bekend stond, is nog steeds verkrijgbaar. Daar zijn de gerechten van Kwalitaria aan toegevoegd, waaronder verschillende burgers, friet en snacks, vers belegde broodjes en de seizoensproducten die vier keer per jaar wisselen. “Zo hebben we al met al best een groot assortiment”, vertelt het ondernemersechtpaar. “Hiermee hopen we een breed publiek aan te spreken en benutten we zowel het lunch- als het avondmoment.”

Gerard en Marijke kijken ernaar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten. “Wij hopen dat iedereen lekker komt genieten in onze mooie zaak. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om elk bezoek tot een heerlijk uitje te maken.”

Kwalitaria De Leckerbeck in Dokkum

Het team van Kwalitaria De Leckerbeck.


Kwalitaria De Leckerbeck
Zuiderschans 14
9101 PZ Dokkum
kwalitaria.nl/dokkum
 

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Gerard en Marijke?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Binnenkort eens kennismaken?

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria De Beuk al 25-jaar een begrip
  Interview

  Kwalitaria De Beuk al 25-jaar een begrip

  “Daar denk je niet aan als je begint”. Eigenaar Arie is maar wat trots op de mijlpaal die hij heeft bereikt. Er is veel gebeurd in de afgelopen 25 jaar, van grote verbouwingen tot veranderingen in het assortiment. Met ons blikt hij terug op een kwarteeuw Kwalitaria in Puttershoek.

  Lees meer
 • In gesprek met Dyomar van Kwalitaria Anklaar
  Video

  Video: In gesprek met kersverse ondernemer Dyomar

  Kersverse Kwalitaria-ondernemer Dyomar Holder opende in december 2021 zijn eerste vestiging in Apeldoorn. Hoe heeft hij de opstartfase ervaren? Kwalitaria’s opstartcoördinator René gaat erover met hem in gesprek!

  Bekijk de video
 • Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
  Downloads

  Stappenplan: Hoe begin ik mijn eigen snackbar?

  Sna(c)k jij naar je eigen snackbar maar vraag jij jezelf af waar te beginnen? Logisch, want er komt veel kijken bij het openen van je eigen zaak. In deze download hebben wij de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

  Lees meer