Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Delden?

Kwalitaria in Delden

...direct beschikbaar!

Kwalitaria locatie

Hé ondernemer (in spe), in het Overijsselse Delden wacht een bestaande, moderne zaak met groot terras op je. Pak jij deze kans?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in Delden?

Is het een cafetaria? Is het een lunchroom? Kwalitaria Délifrance Delden heeft het beste van beide. Overdag sta je klaar met koffie en heerlijke belegde broodjes die gasten bestellen aan de aparte Délifrance counter. ’s Avonds richt jij je op het Kwalitaria assortiment met heerlijke friet, burgers en maaltijden. Je ontvangt de gasten in de zaak, maar ook afhalen en bezorgen is een belangrijk onderdeel van jouw winkel.

De zaak, die halverwege 2018 is geopend, kenmerkt zich door een moderne inrichting met een gezellige sfeer. Kortom, echt een plek waar iedereen zich thuis voelt. En bij mooi weer komt het ruime terras met ca. 60 zitplaatsen goed van pas.

 • Overnameprijs: € 289.500,-
 • Huurprijs per maand: € 3.450,- (excl. btw)

Bekijk de plattegrond

Open je eigen Kwalitaria in Delden

Een impressie van Kwalitaria Délifrance Delden

Kwalitaria Délifrance Delden

Ressingplein 2 7491 AA  DELDEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Gelderland?

  Kwalitaria in Gelderland

  Op korte termijn jouw ondernemersdroom waarmaken door de overname van een bestaande vestiging? Of binnenkort een gloednieuwe Kwalitaria openen? De provincie Gelderland biedt volop ondernemerskansen!

  Lees meer