Overslaan en naar de inhoud gaan
De vestiging in Arnhem

Kwalitaria Délifrance in Arnhem

...direct beschikbaar!

Kwalitaria locatie

Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in Arnhem?

Een lunchroom en cafetaria in één, dat is Kwalitaria Délifrance Presikhaaf. De zaak is gelegen in de gelijknamige Arnhemse wijk, in het drukbezochte Winkelcentrum Presikhaaf. De vestiging heeft een moderne inrichting met een ruim zitgedeelte en bij mooi weer komt het grote buitenterras goed van pas. Dankzij de uitgebreide inventaris is deze locatie geheel instapklaar!

 • Overnameprijs: op aanvraag
 • Huurprijs per maand: € 5.660,0 (excl. btw)

 

Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem

 

Dit staat je te wachten

Overdag sta je klaar voor het winkelend publiek met koffie en heerlijke belegde broodjes die ze bestellen aan de aparte Délifrance counter. ’s Avonds richt jij je op het Kwalitaria assortiment met heerlijke friet, burgers en maaltijden. Je ontvangt de gasten in de zaak, maar ook afhalen en bezorgen is een belangrijk onderdeel van jouw winkel.

Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem

 

Over Winkelcentrum Presikhaaf

In het winkelcentrum zijn ruim 110 winkels gevestigd, waaronder grote supermarktketens, drogisterijen en kledingwinkels. Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de bijbehorende parkeergelegenheid.
 

Kwalitaria Délifrance Presikhaaf

Hanzestraat 147 6826 MJ  ARNHEM

Ik heb interesse

…en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Gelderland?

  Kwalitaria in Gelderland

  Op korte termijn jouw ondernemersdroom waarmaken door de overname van een bestaande vestiging? Of binnenkort een gloednieuwe Kwalitaria openen? De provincie Gelderland biedt volop ondernemerskansen!

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria Brusselsepoort

  Kwalitaria in Maastricht

  Bestaande, gloednieuwe en succesvolle Kwalitaria zoekt nieuwe ondernemer! Pak jij deze unieke kans om op korte termijn jouw ondernemersdroom waar te maken?

  Lees meer