Overslaan en naar de inhoud gaan
De vestiging in Arnhem

Kwalitaria Délifrance in Arnhem

...beschikbaar ter overname!

Kwalitaria locatie

Een lunchroom en cafetaria in één, gelegen in het drukbezochte Winkelcentrum Presikhaaf. Instapklaar, direct beschikbaar en tegen een aantrekkelijke overnameprijs. Maak jij je droom hier waar?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in Arnhem?

Een lunchroom en cafetaria in één, dat is Kwalitaria Délifrance Presikhaaf. De zaak is gelegen in de gelijknamige Arnhemse wijk, in het drukbezochte Winkelcentrum Presikhaaf. De vestiging heeft een moderne inrichting met een ruim zitgedeelte en bij mooi weer komt het grote buitenterras goed van pas. Dankzij de uitgebreide inventaris is deze locatie geheel instapklaar!

 

Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem

 

Dit staat je te wachten

Overdag sta je klaar voor het winkelend publiek met koffie en heerlijke belegde broodjes die ze bestellen aan de aparte Délifrance counter. ’s Avonds richt jij je op het Kwalitaria assortiment met heerlijke friet, burgers en maaltijden. Je ontvangt de gasten in de zaak, maar ook afhalen en bezorgen is een belangrijk onderdeel van jouw winkel.

Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem

 

Over Winkelcentrum Presikhaaf

In het winkelcentrum zijn ruim 110 winkels gevestigd, waaronder grote supermarktketens, drogisterijen en kledingwinkels. Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de bijbehorende parkeergelegenheid.

Wat zijn de kosten?

 • Overnameprijs: € 150.000,-
 • Benodigd eigen vermogen: 25-30% van de investering
 • Huurprijs per maand: € 5.800,-
 • Entreefee: €16.000,- (eenmalige fee)
 • Marketingfee: 3% van de omzet
 • Franchisefee: 3-8% van de omzet

Kwalitaria Délifrance Presikhaaf

Hanzestraat 147 6826 MJ  ARNHEM

Ik heb interesse

…en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Delden?

  Kwalitaria in Delden

  Is het een cafetaria? Is het een lunchroom? Kwalitaria Délifrance in het Overijsselse Delden heeft het beste van beide en is nu direct beschikbaar ter overname! Pak jij deze kans?

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria Brusselsepoort

  Kwalitaria in Maastricht

  Bestaande, gloedjenieuwe Kwalitaria zoekt een ondernemer! Pak jij deze kans om op korte termijn jouw ondernemersdroom waar te maken in het Limburgse Maastricht?

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer