Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Delft

Kwalitaria Délifrance in Delft

...ter overname!

Kwalitaria locatie

Ready, set… go! Deze bestaande, succesvolle Kwalitaria op een zichtlocatie in het centrum van Delft is helemaal instapklaar. Is deze zaak straks van jou?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Delft?

Het kan! In centrum van Delft wacht een bestaande, goedlopende Kwalitaria vestiging ter overname op je. De zaak is ruim opgezet en voorzien van inrichting en apparatuur. Instapklaar dus!

Gelegen midden in het prachtige centrum op een zichtlocatie samen met andere horecabedrijven, tegenover Pathé Delft en theater de Veste kan je er bijna niet omheen. De gemeente Delft telt ruim 103.000 inwoners (CBS, januari 2021).

In het restaurant zijn circa 64 zitplaatsen, bij de afhaalcounter nog eens circa 5-6 en op het terras ook circa 50 zitplaatsen.

Kwalitaria in Delft

 

Specificaties:

 • Horecaruimte van 190 m2
 • Voorzien van 64 zitplaatsen
 • Terras met ca. 50 zitplaatsen
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
DELFT

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria in Nieuwegein

  Kwalitaria in Nieuwegein

  Laat jij jouw ondernemersdroom uitkomen met de overname van deze bestaande Kwalitaria in Nieuwegein? Een unieke kans voor zowel de startende als doorgewinterde ondernemer!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Bergen op Zoom

  Kwalitaria in Bergen op Zoom

  In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe, nog te bouwen Kwalitaria vestiging op je. Grijp jij deze kans?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Purmerend

  Kwalitaria in Purmerend

  Word jij de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Weidevenne? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom op korte termijn te verwezenlijken.

  Lees meer