Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Soest?

Kwalitaria Délifrance in Soest

...ter overname!

Kwalitaria locatie

In Soest, in een gezellig druk winkelcentrum, wacht een recent verbouwde Kwalitaria vestiging op je. Dankzij het ruime, zonnige terras en de combinatie met Délifrance zit jij gebakken!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in Soest?

In het midden van het gezellige winkelcentrum Soest-Zuid is Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade gevestigd. De vestiging bestaat sinds april 2017 maar is in augustus 2021 geheel vernieuwd en heropend. Kortom, een hagelnieuwe vestiging die zich de afgelopen jaren steeds weer heeft bewezen.

Deze mooie zichtlocatie is gelegen in het winkelcentrum aan een van de drukste wegen van Soest en heeft hierdoor een hoge passantenstroom. Dankzij het ruime en zonnige terras voor de deur valt de vestiging bovendien extra goed op. Naast het Kwalitaria assortiment zorgt de combinatie met Délifrance voor een aantrekkingskracht bij een breed publiek.

Je eigen Kwalitaria in Soest?
 

Specificaties van deze locatie

 • Ligging in winkelcentrum Soest-Zuid
 • Gelegen aan een drukke doorgangsweg
 • Brede aantrekkingskracht door combinatie met Délifrance
 • Goede zicht- en bereikbaarheid
 • Overnameprijs: € 285.000,-
 • Huurprijs per maand: € 3.325,23

Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade

Zuidpromenade 5 3768 EM  SOEST

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer
 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

  Lees meer