Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Délifrance Vlissingen is geopend
Terug naar overzicht

Kwalitaria & Délifrance Vlissingen richten zich samen op take away & delivery

...nieuw geopend!

Nieuws

Kwalitaria en Délifrance zijn nu samen onder één dak gevestigd in het centrum van Vlissingen. Met het toevoegen van de Kwalitaria formule hopen we een nog breder publiek aan te spreken”, aldus eigenaar Werner over de verbouwde zaak waarbij de focus op afhaal- en bezorgbestellingen ligt.

Lees meer...

Kwaliteitsproducten met een goed verhaal

Volgens het ondernemersduo, dat in 2017 startte met Délifrance, is het toevoegen van de Kwalitaria formule een mooie aanvulling. “Naast de ochtend en lunch, benutten we nu ook het avondmoment. Gasten kunnen nu bij ons terecht voor ontbijt, belegde broodjes, sappige burgers, warme maaltijden en friet met een snack. Maar ook voor alleen een kopje koffie of milkshake ben je welkom.” De twee formules passen volgens Van Damme goed bij elkaar. “Beiden staan voor kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Zo werken we voor Kwalitaria zoveel mogelijk met duurzaam Hollands vlees, plofkipvrije producten en verse weidemelk.”

Kwalitaria Délifrance Vlissingen is geopend

 

Focus op afhalen en bezorgen

De verbouwde locatie is primair gericht op het take away en delivery-concept. “Dat wil zeggen minder zitplaatsen, een beperkter maar kwalitatief goed assortiment en een gebruiksvriendelijke onlineomgeving”, legt Martijn Boone, marketing en sales directeur bij Kwalitaria’s formulehuis FFC, uit. “De wereld is veranderd en de uitbraak van corona heeft de trend van online eten bestellen in een rap tempo versneld. Mensen kiezen meer en meer voor gemak.” De focus van de franchiseorganisatie ligt de komende tijd dan ook op take away en delivery-locaties. “We voorzien de consument hiermee in hun wensen en behoeften”, aldus Boone. “En tegelijkertijd is het voor nieuwe ondernemers een aantrekkelijke manier om een eigen zaak te starten.”

Meer weten over

...het take-away & delivery concept?

Minder vierkante meters, een uniform en beperkter maar kwalitatief goed assortiment en een onlineomgeving waarin de ervaring van het bestelproces net zo goed is als het product. Klinkt jou dat als muziek in de oren? We vertellen je er graag meer over!