Overslaan en naar de inhoud gaan
Zinderende zomer bij Kwalitaria
Terug naar overzicht

Kwalitaria gaat op Mexicaanse tour

...viva la Mexico!

Nieuws

Een Mexicaanse frikandel of Nacho chicken burger? Kwalitaria gaat met de nieuwe seizoensproducten op de Mexicaanse tour. En voor een echt vakantiegevoel in eigen huis, bieden bijna alle vestigingen inmiddels de optie om de gerechten te laten bezorgen. “De trend van online bestellen blijft nog steeds aanhouden”, aldus Martijn Boone.

Lees meer...

De seizoensproducten zijn al een aantal jaar een vast onderdeel van het assortiment. Elk seizoen verschijnen er zes nieuwe producten op de menukaart, passend bij het seizoen. “We blijven op deze manier vernieuwen en verrassen, en we verleiden onze gasten zo om regelmatig terug te komen,” vertelt Martijn Boone, marketing & sales directeur bij formulehuis FFC. “Dit seizoen hebben de producten een Mexicaans tintje. Zo creëren we voor iedereen echt een vakantiegevoel, ook al blijf je deze zomer in Nederland.”

Van een Mexicaanse frikandel tot Nacho chicken burger

Volgens Kwalitaria bieden de nieuwe seizoensproducten voor elk wat wils. Wie Mexico zegt, zegt nacho’s, dus de Nacho chicken burger en de Pulled chicken special met friet en nacho’s passen helemaal binnen het thema. Liefhebbers van gehakt kunnen hun geluk op met de Mexicaanse kapsalon en het Mexicaans broodje gehakt, en wie voor een hete zomer gaat, moet de pittige Mexicaanse frikandel proberen. Afblussen doe je daarna met de fruitige mango-ananas milkshake. Kortom, als het aan Kwalitaria ligt, wordt het een zinderende zomer.

Pulled chicken special

De Pulled chicken special is een van de zomerspecialiteiten die deze zomer op de menukaart van Kwalitaria staat.

Bezorgen nog steeds populair

Voor een echt vakantiegevoel thuis, bieden bijna alle Kwalitaria vestigingen inmiddels de mogelijkheid om de zomerspecialiteiten, net als de rest van het assortiment, te laten bezorgen. “Bezorgen is nog steeds booming”, aldus Boone. “In de coronaperiode zijn de online bestellingen bij ons door het dak gegaan en we zien dat de trend vooralsnog blijft aanhouden. Om het de consument zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn we zijn op dit moment druk bezig met een nieuwe, gebruiksvriendelijkere bestelomgeving. Optimaal genieten en gemak, daar gaan we voor.”

De zinderende zomerproducten zijn t/m 19 september te bestellen bij alle ruim 135 Kwalitaria vestigingen en online op kwalitaria.nl.
 

Wellicht ook interessant

 • Lekkere lente bij Kwalitaria
  Nieuws

  Zijn de seizoensproducten van Kwalitaria nog wel in trek?

  De wisselende seizoensproducten zijn bij Kwalitaria al een aantal jaar een vast onderdeel van het assortiment. Elk seizoen verschijnen er vijf à zes nieuwe producten op de menukaart, passend bij het seizoen. Maar loopt de consument hier nog wel warm voor?

  Lees meer
 • Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan
  Nieuws

  Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan

  Kwalitaria noemt zichzelf ‘Natuurlijk de lekkerste’ en dat is uiteraard niet voor niets. De ingrediënten kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan ons menu en we zijn dan ook onwijs blij dat we een samenwerking met De Verspillingsfabriek zijn aangegaan.

  Lees meer