Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan
Terug naar overzicht

Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan

...samen tegen verspilling!

Nieuws

Kwalitaria noemt zichzelf ‘Natuurlijk de lekkerste’ en dat is uiteraard niet voor niets. De ingrediënten kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan ons menu en we zijn dan ook onwijs blij dat we een samenwerking met De Verspillingsfabriek zijn aangegaan.

Lees meer...

Speciaal voor ons maken zij een heerlijke tomatenrelish, die we gebruiken op onze burgers, zoals de Original. En weet je wat deze relish zo lekker maakt? Hij is gemaakt van te kleine en misvormde tomaten die anders in de prullenbak verdwijnen. Zo redden we samen 7.500 kg te gekke tomaten. Dat is pas echt een te gekke reden om een burger bij Kwalitaria te bestellen, vind je ook niet?

Wellicht ook interessant

 • Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?
  Vlog

  Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?

  Martijn Boone en Vincent Wijdenes van Kwalitaria gaan in deze video in gesprek met 2 ondernemers die vegan producten leveren. Saskia Weerstand begeleidt Karma Kebab en Vegan Masters bij hun pitch. Zit er een samenwerking in? Kijk mee! 

  Lees meer
 • Een kijkje in de duurzame keuken van Kwalitaria Hoogerheide
  Interview

  Een kijkje in de duurzame keuken van Kwalitaria

  Duurzaamheid is voor Kwalitaria een belangrijk punt van aandacht. We zijn dan ook continu bezig om onze producten en services nog verder te verduurzamen. Voor onderneemster Linda Brouwer was dit een van de redenen om zich bij de formule aan te sluiten. Wij vroegen haar waarom dit onderwerp voor haar zo belangrijk is.

  Lees meer
 • Het verhaal van Kwalitaria
  Nieuws

  8x horecatrends waar we niet omheen kunnen

  2020 was voor de horeca een jaar om nooit meer, en tegelijkertijd ook heel snel, te vergeten. Alle ontwikkelingen hebben veel effect gehad op de branche én op consumenten. Wat heeft dit voor gevolgen? Wij vroegen foodtrendwatcher Hans Steenbergen van Food Inspiration naar het menu van de toekomst.

  Lees meer