Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen Kwalitaria in Gelderland?

Kwalitaria in Gelderland

...nieuw te openen & ter overname!

Kwalitaria locatie

Op korte termijn jouw ondernemersdroom waarmaken door de overname van een bestaande vestiging? Of binnenkort een gloednieuwe Kwalitaria openen? De provincie Gelderland biedt volop ondernemerskansen!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Gelderland?

Gloedje nieuw, voorzien van een moderne en sfeervolle inrichting en met veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging. In de provincie Gelderland liggen genoeg kansen voor een nieuwe Kwalitaria winkel voor het oprapen. Ga jij samen met ons deze uitdaging aan?

Een bestaande Kwalitaria overnemen in Gelderland?

Maak jij van een van onze bestaande vestigingen een nog groter succes? Een unieke kans op om op korte termijn als Kwalitaria ondernemer aan de slag te gaan! De inrichting is gereed, de bezorgfietsen staan klaar… alleen nog iemand met een ondernemershart en die van aanpakken weet.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 130 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

GELDERLAND

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Delden?

  Kwalitaria in Delden

  HĂ© ondernemer (in spe), in het Overijsselse Delden wacht een bestaande, moderne zaak met groot terras op je. Pak jij deze kans?

  Lees meer
 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria DĂ©lifrance in Arnhem

  Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

  Lees meer