Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Groeneweg tot vreugd van buurt heropend
Terug naar overzicht

Kwalitaria Groeneweg tot vreugd van buurt heropend

...in het Utrechtse Lombok!

Nieuws

Goed nieuws voor bewoners van de Utrechtse wijk Lombok. Zij kunnen weer terecht bij Kwalitaria. Ondernemerskoppel Sadegh en Somayeh heropende begin mei de deuren. “Dat de buurt Kwalitaria heeft gemist blijkt wel uit de vele positieve reacties die we ontvangen.”

Lees meer...

Terug van weggeweest

Aan de reacties te horen, is de buurt blij met de heropening van de Utrechtse cafetaria in winkelcentrum Groeneweg, laten kersverse Kwalitaria-ondernemers Sadegh en zijn vrouw Somayeh weten. “Het doet ons goed om zoveel enthousiasme te ervaren.” Ook de verbeteringen vallen bij de buurtbewoners in de smaak. “De zaak heeft een opknapbeurt gehad en ook het assortiment heeft een upgrade gekregen. Naast de bekende friet en snacks bieden we diverse burgers, vers belegde broodjes voor de lunch en verschillende halal snacks en maaltijden aan. Maar ook voor alleen een kopje koffie of ambachtelijk schepijs ben je van harte welkom.”

Kwalitaria Groeneweg is heropend

 

Smakelijke openingsacties

Kwalitaria is goed vertegenwoordigd in de stad Utrecht. Groeneweg is de zesde vestiging van de cafetariaformule. “Bij ons kun je alle dagen van de week terecht in het gezellige restaurant of op ons terras”, vertelt Sadegh. “Ook een online afhaalbestelling plaatsen behoort tot de mogelijkheden en binnenkort starten we met bezorgen via onze eigen website, Uber Eats en Thuisbezorgd.”

Om de heropening te vieren heeft Kwalitaria Groeneweg diverse openingsacties gepland, waaronder een friet-uurtje waarbij ze gratis friet uitdelen. “Houd onze social mediakanalen en website in de gaten voor meer informatie”, laat Sadegh weten. “We kijken ernaar uit om alle buurtbewoners te mogen ontmoeten.”


Kwalitaria Groeneweg
Haroekoeplein 142
3531 WN Utrecht

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Sadegh & Somayeh?

In ons informatiepakket lees je alles over het ondernemerschap bij Kwalitaria. Vraag de brochure nu gratis en geheel vrijblijvend aan!

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Oranjelaan
  Interview

  Jonge ondernemers vol ambitie openen tweede Kwalitaria vestiging

  Op jonge leeftijd al een tweede Kwalitaria vestiging openen; ga er maar aanstaan. Aan ambitie ontbreekt het ondernemers Nick (26) en Richie (24), die begin deze maand de deuren van Kwalitaria Oranjelaan in Zoetermeer openden, dan ook absoluut niet.

  Lees meer
 • Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen
  Interview

  Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen

  Heel Kampen kan nu genieten van de Kwalitaria friet, snacks, burgers, maaltijden en andere lekkernijen. Met hun tweede Kwalitaria vestiging bezorgen de broers Tuygun en Tuncay vanaf heden in de gehele Hanzestad. “Wij zijn ontzettend blij om deze mooie stap te kunnen maken.”

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer