Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Groningen

Kwalitaria in Groningen

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Sna(c)k jij naar een eigen cafetaria? In de stad Groningen wacht een unieke kans voor het openen van een Kwalitaria. Als jouw ondernemersbloed hier niet sneller van gaat stromen...

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Groningen?

Het kan! In de stad Groningen wacht een unieke kans om je eigen cafetaria te starten. In de locatie van circa 100 m2 zit een mooie omzetverwachting. Het pand is gunstig gelegen in een buurtwinkelcentrum met onder andere een supermarkt en diverse dienstverlening. Het winkelcentrum is bovendien goed te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer en ook fijn: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie kenmerken

 • Locatie van circa 100 m2
 • Gunstig gelegen in een winkelcentrum
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
 • Ook volop kansen voor bezorgen en to-go
 • Investering: € 225.000 - € 250.000,-
 • Huur: € 2.350,- per maand

Bekijk meer details in de informatiesheet:
Bekijk de informatiesheet

 

Meer over Groningen

Groningen is met meer dan 200.000 inwoners de grootste stad van noordelijk Nederland. Of je hier nu voor het eerst bent of er juist al jaren woont, in deze oude stad met een jong hart zie je keer op keer iets nieuws.

De stad Groningen is niet nieuw voor onze formule. Er is al een succesvolle Kwalitaria gevestigd in de stad en we zien kansen om uit te breiden. Ben jij de ondernemer die samen met ons dit avontuur aangaat?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

GRONINGEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Open jij je eigen Burger Business?

  Burger Business in Groningen

  Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie in Utrecht stad, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden?

  Lees meer