Overslaan en naar de inhoud gaan
Open je eigen Kwalitaria in Groningen

Kwalitaria in Groningen

...beschikbaar ter overname!

Kwalitaria locatie

Ready, set… GO! Deze bestaande Kwalitaria is per direct beschikbaar ter overname. Recent verbouwd en gunstig gelegen in een winkelcentrum. Maak jij in Groningen stad jouw ondernemersdroom waar?

Meer info aanvragen
Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Groningen?

Het kan! In Noordoost Groningen wacht een bestaande Kwalitaria vestiging op een nieuwe ondernemer. De zaak is recent verbouwd en heeft een moderne, sfeervolle inrichting waar je als ondernemer jaren mee vooruit kan. De locatie is voorzien van een volledige inrichting; kortom, helemaal instapklaar!

Het pand is gunstig gelegen in een klein winkelcentrum met diverse winkels voor dagelijkse boodschappen. Op enkele meters van de cafetaria is een grote supermarkt gevestigd, wat samen met de andere winkels voor volop aanloop zorgt.

Locatie kenmerken

 • Volledig ingericht, dus instapklaar
 • Gunstig gelegen in een winkelcentrum
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
 • Voorzien van een klein terras
 • Volop kansen voor bezorging en to-go
 • Vraagprijs: €175.000,-
Open je eigen Kwalitaria in Groningen

 

Open je eigen Kwalitaria in Groningen

 

Open je eigen Kwalitaria in Groningen

Kwalitaria

GRONINGEN

Meer smakelijke info

...over deze locatie?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie in Utrecht stad, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden?

  Lees meer
 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria in Arnhem

  Zie je het al voor je? Een cafetaria vol mensen die genieten van jouw patatje of belegd broodje. Is het altijd al jouw droom om zo’n eigen plek te runnen? Dat kan nu! Kwalitaria Délifrance in Arnhem zoekt een nieuwe ondernemer. 

  Lees meer
 • Kwalitaria in Aalten

  Kwalitaria in Deventer

  Een heerlijke locatie met een strategische ligging en een omzetpotentie om van te smullen! Nu nog een ondernemer die alles uit deze nieuw te openen locatie weet te halen. Ga jij het Kwalitaria avontuur aan in Deventer?

  Lees meer