Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Groningen

Kwalitaria in Groningen

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Sna(c)k jij naar een eigen cafetaria? In de stad Groningen wacht een unieke kans voor het openen van een Kwalitaria. Als jouw ondernemersbloed hier niet sneller van gaat stromen...

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Groningen?

Het kan! In de stad Groningen wacht een unieke kans om je eigen cafetaria te starten. In de locatie van circa 100 m2 zit een mooie omzetverwachting. Het pand is gunstig gelegen in een buurtwinkelcentrum met onder andere een supermarkt en diverse dienstverlening. Het winkelcentrum is bovendien goed te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer en ook fijn: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie kenmerken

 • Locatie van circa 100 m2
 • Gunstig gelegen in een winkelcentrum
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
 • Ook volop kansen voor bezorgen en to-go

Meer over Groningen

Groningen is met meer dan 200.000 inwoners de grootste stad van noordelijk Nederland. Of je hier nu voor het eerst bent of er juist al jaren woont, in deze oude stad met een jong hart zie je keer op keer iets nieuws.

De stad Groningen is niet nieuw voor onze formule. Er is al een succesvolle Kwalitaria gevestigd in de stad en we zien kansen om uit te breiden. Ben jij de ondernemer die samen met ons dit avontuur aangaat?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

GRONINGEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria in Delft

  Kwalitaria Délifrance in Delft

  Ready, set… go! Deze bestaande Kwalitaria op een goede zichtlocatie in het centrum is helemaal instapklaar. Is deze vestiging in het Zuid-Hollandse Delft met potentie straks van jou?

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Oldenzaal

  Kwalitaria in Oldenzaal

  Dankzij de strategische ligging, goede bereikbaarheid en kansrijke mogelijkheden voor bezorgen & afhalen zit jij als ondernemer gebakken. Pak jij deze unieke kans in het Twentse Oldenzaal?

  Lees meer