Overslaan en naar de inhoud gaan
Ondernemerskans Kwalitaria Aalten

Kwalitaria in Aalten

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

In het Gelderse Aalten, aan de Duitse grens, wacht een unieke ondernemerskans. Aan de rand van het dorpscentrum krijgt Kwalitaria de mogelijkheid om een splinternieuwe locatie te realiseren. Grijp jij deze smaakvolle kans?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Aalten?

Het kan! In het oosten van Nederland, in het plaatsje Aalten, wacht een splinternieuwe Kwalitaria vestiging op een ondernemer. In de ruime locatie (180 m2) is genoeg plek voor hongerige gasten. De ruimtelijke opzet met veel zitplaatsen biedt bovendien smaakvolle mogelijkheden voor het koffie- en lunchmoment. Een mooie aanvulling op het standaard Kwalitaria assortiment met overheerlijke burgers, friet, maaltijden en meer. De levendige buurt vormt daarnaast een perfecte uitvalpositie voor bezorging en afhalen.

Bekijk een impressie van de cafetaria

 

Strategische ligging

In het oosten van de provincie Gelderland, grenzend tegen Duitsland, vind je het plaatsje Aalten. Het dorp in de Achterhoek heeft circa 17.370 inwoners. De nieuwe Kwalitaria vestiging is gevestigd in een levendige buurt, aan de rand van het centrum. De strategische ligging, pal naast de nieuw verbouwde Albert Heijn en in de buurt van diverse andere winkels en horecagelegenheden, zorgt voor veel bedrijvigheid rondom de winkel. Nabij is bovendien een ruim parkeerterrein gevestigd.

Locatie kenmerken

 • 17.370 inwoners in Aalten (CBS)
 • Strategische ligging
 • Aan de rand van het centrum
 • Goede zicht- en bereikbaarheid
 • Verwachte opleverdatum Q3 2023
AALTEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Zie je het al voor je? Een cafetaria vol mensen die genieten van jouw patatje of belegd broodje. Is het altijd al jouw droom om zo’n eigen plek te runnen? Dat kan nu! Kwalitaria Délifrance in Arnhem zoekt een nieuwe ondernemer. 

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria in Tilburg

  Kwalitaria Délifrance in Tilburg

  Een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en genoeg groeimogelijkheden… Met deze bestaande, instapklare locatie ben jij direct klaar om het winkelcentrum verder te veroveren. Is deze kans jou op het ondernemerslijf geschreven?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Oldenzaal

  Kwalitaria in Oldenzaal

  Dankzij de strategische ligging, goede bereikbaarheid en kansrijke mogelijkheden voor bezorgen & afhalen zit jij als ondernemer gebakken. Pak jij deze unieke kans in het Twentse Oldenzaal?

  Lees meer