Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Kamperland kan na verbouwing weer jaren mee
Terug naar overzicht

Kwalitaria Kamperland kan na verbouwing weer jaren mee

...ondernemer Johan vertelt!

Interview

Wat begon met een schepijsvitrine die aan vervanging toe was, eindigde in een complete verbouwing waarbij alleen de bakwand bleef. Ondernemer Johan is maar wat trots:“Er staat een nieuwe, op het oog ruimere, zaak waar we minstens 10 jaar mee vooruit kunnen.”

Lees meer...

Alleen de bakwand is gebleven

Dat het een grondige verbouwing was van de Kwalitaria in het Zeeuwse Kamperland, blijkt wel als ondernemer Johan Sandee vertelt over de aanpassingen die vorige maand gedaan zijn. “We hebben de vloer, het plafond en alles wat ertussenin zat vervangen, op de bakwand na.” Dat terwijl eigenlijk alleen een vitrine in de counter vervangen diende worden. “Maar dan ga je kritisch kijken en zie je meer zaken die aan vervanging toe zijn. Toen hebben we uiteindelijk besloten om alles aan te pakken.”

Kwalitaria Kamperland kan na verbouwing weer jaren mee

 

Veel meer sfeer 

Het resultaat mag er zijn, na de verbouwing die bijna 2 weken duurde. “De zaak oogt ruimer en overzichtelijker en er zit veel meer sfeer in”, aldus Johan over het nieuwe interieur van zijn Kwalitaria. “Doordat we een wand hebben weggehaald en de counter iets hebben ingekort is er nu meer ruimte in het zitgedeelte. Bovendien is de scheiding tussen het restaurant en het gedeelte voor afhalen nu duidelijker en door het gebruik van warme kleuren en materialen oogt de zaak sfeervol en gezellig. Dat vonden wij heel belangrijk aangezien het grootste deel van onze gasten hun bestelling ter plekke nuttigt.”

Kwalitaria Kamperland kan na verbouwing weer jaren mee

 

Lovende reacties 

De eerste reacties van die gasten zijn louter positief. “Natuurlijk hoop je daarop, maar de overweldigende reacties hebben zelfs onze verwachtingen overtroffen.” Iedereen die de vernieuwde zaak nog niet heeft gezien nodigt Johan uit om snel een kijkje te komen nemen: “We verwelkomen je graag in onze vernieuwde Kwalitaria voor een heerlijke burger, maaltijd, belegd broodje of andere lekkernij.”


Kwalitaria Kamperland
Ruiterplaatweg 27
4493PG Kamperland

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Délifrance Winschoten
  Interview

  Frisse wind voor Kwalitaria Délifrance in Winschoten

  Twee jaar na de opening is het voor Kwalitaria Délifrance Winschoten tijd voor verdere ontwikkelingen. De focus ligt de komende tijd op maaltijdbezorging en kwaliteit, en daarbij komt nieuwe bedrijfsleider Henri goed van pas.

  Lees meer
 • Kwalitaria Zoetermeer
  Nieuws

  Verbouwde Kwalitaria Zoetermeer klaar voor verdere groei

  Na een verbouwing van 3 weken is Kwalitaria Zoetermeer haast niet meer terug te herkennen. De gedateerde inrichting van de cafetaria heeft plaatsgemaakt voor een modern en gezellig interieur. Een mooie bekroning op het feit dat eigenaar Vincent Lorist en zijn vrouw Monique al 30 jaar in het vak zitten.

  Lees meer
 • Kwalitari-ja of nee; is ondernemen (n)iets voor jou?
  Tips&tricks

  Kwalitari-ja of nee; is ondernemen (n)iets voor jou?

  Voor jezelf beginnen…. Iedereen denkt er wel eens over na. Hoe zou het zijn om niet meer voor een baas te werken en om te doen wat je het liefste doet? Maar ondernemen is niet voor iedereen weggelegd. Is het (n)iets voor jou? Ontdek het aan de hand van vijf stellingen.

  Lees meer