Overslaan en naar de inhoud gaan
Ter overname: Kwalitaria Brusselsepoort

Kwalitaria in Maastricht

…direct beschikbaar!

Kwalitaria locatie

Bestaande, gloednieuwe en succesvolle Kwalitaria zoekt nieuwe ondernemer! Pak jij deze unieke kans om op korte termijn jouw ondernemersdroom waar te maken?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Maastricht?

Er staat een volledig ingerichte zaak op jou te wachten! Twee jaar geleden heeft Kwalitaria Brusselpoort de deuren geopend in het gelijknamige winkelcentrum in Maastricht. De zaak is helemaal ingericht volgens de moderne Kwalitaria 4.0 stijl en is van alle apparatuur voorzien. Binnen zijn er circa 50 zitplaatsen en op het terras nog eens 44.

Winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht ontvangt per week gemiddeld 160.000 bezoekers. Genoeg hongerige magen om te vullen dus! Bij het winkelcentrum is voldoende parkeerruimte aanwezig.
 

Bijzonderheden

 • Indeling: restaurant, keuken, koelcel, toiletten en berging;
 • Totale oppervlakte: 210 m2;
 • Circa 50 zitplaatsen binnen;
 • Terras met circa 44 zitplaatsen;
 • Voldoende parkeerplaatsen behorende bij het winkelcentrum.

Kwalitaria Brusselsepoort

Brusselsepoort 2 6216 CE  MAASTRICHT

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Eindhoven?

  Kwalitaria in Eindhoven

  Ondernemer gezocht in Eindhoven! In deze Brabantse stad staat een nieuwe, moderne zaak met focus op afhalen en bezorgen op je te wachten. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer