Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Nijkerk

Kwalitaria in Nijkerk

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Ondernemer gezocht in Nijkerk! In deze Gelderse plaats zien wij volop kansen voor een nieuwe, moderne Kwalitaria winkel. Ga jij deze uitdaging aan?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Nijkerk?

Het kan! In de provincie Gelderland, wacht een unieke ondernemerskans op je. In Nijkerk, een stad centraal gelegen tussen de Veluwe en Eemland en met in totaal 29.900 inwoners, realiseren we een gloednieuwe Kwalitaria vestiging. Grijp jij de mogelijkheid om de eigenaar van deze locatie te worden en de zaak te runnen?

De vestiging wordt helemaal opgebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria 4.0-concept, oftewel: modern, sfeervol en gezellig. Bovendien biedt de locatie volop mogelijkheden voor afhaal en bezorging in Nijkerk en omgeving

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 135 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

NIJKERK

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Je eigen Kwalitaria in Bunschoten?

  Kwalitaria in Bunschoten

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria? In de Utrechtse stad Bunschoten wacht een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer