Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Oldenzaal

Kwalitaria in Oldenzaal

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Dankzij de strategische ligging, goede bereikbaarheid en kansrijke mogelijkheden voor bezorgen & afhalen zit jij als ondernemer gebakken. Pak jij deze unieke kans in het Twentse Oldenzaal?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria starten in Oldenzaal?

Het kan! In het Twentse Oldenzaal, aan de rand van het stadscentrum, wacht een unieke kans om je eigen cafetaria te starten. In het pand van ongeveer 85 m2 zit een mooie omzetverwachting. De locatie is goed bereikbaar per fiets, OV of auto. Zowel de binnenstad als het openbaar vervoer (NS-station en busstation) zijn op korte loopafstand gelegen en ook de ontsluitingswegen naar omliggende plaatsen en de Rijksweg A1 zijn in enkele autominuten bereikbaar.

Parkeren doen gasten direct voor de deur en in de omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig. Ook fijn: de locatie is goed bereikbaar voor auto- en vrachtverkeer t.b.v. laden en lossen.

Locatie kenmerken

 • Gelegen aan de rand van het stadscentrum
 • Goede bereikbaarheid per fiets, OV en auto
 • Het pand is ongeveer 85 m2
 • Parkeergelegenheid direct voor de deur
 • Mooie omzetverwachting

Meer over het Twentse Oldenzaal

Oldenzaal kan met recht een levendige, bruisende stad worden genoemd. Als oudste stad van Twente staat Oldenzaal bekend om haar bourgondische sfeer. En om de Twentse gastvrijheid natuurlijk die je ervaart op de gezellige terrassen aan de Groote Markt, in de winkelstraatjes of tijdens de vele feestelijke evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Daarnaast beschikt Oldenzaal over een multifunctioneel recreatiepark en is de stad de poort naar het nationaal landschap Noordoost-Twente. In Oldenzaal wonen 31.921 mensen (CBS, januari 2023) verdeeld over 14.110 huishoudens. Genoeg hongerige magen om te vullen dus!
 
*De getoonde afbeelding is een impressie.

OLDENZAAL

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ondernemerskans Kwalitaria Aalten

  Kwalitaria in Aalten

  In het Gelderse Aalten, aan de Duitse grens, wacht een unieke ondernemerskans. Aan de rand van het dorpscentrum krijgt Kwalitaria de mogelijkheid om een splinternieuwe locatie te realiseren. Grijp jij deze smaakvolle kans?

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Delden?

  Kwalitaria in Delden

  Is het een cafetaria? Is het een lunchroom? Kwalitaria Délifrance in het Overijsselse Delden heeft het beste van beide en is nu direct beschikbaar ter overname! Pak jij deze kans?

  Lees meer