Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria opent eerste vega pop-up store
Terug naar overzicht

Kwalitaria opent eerste volledig vegetarische cafetaria

...maak kennis met Vegataria!

Nieuws

De ‘nieuwe vega snack stek’ is niet te missen in Groningen! Vegataria is de eerste vega pop-up store van Kwalitaria. Gasten genieten van de kwaliteit van Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Dat smaakt naar meer…

Lees meer...

Met de groeiende vraag naar vegetarische gerechten was het voor Kwalitaria een logische stap om een volledig vegetarische pop-up store te open. “Duurzaamheid is voor ons altijd al een belangrijk onderwerp geweest”, vertelt Martijn Boone, marketing & sales manager bij Kwalitaria. “Een cafetaria met een volledig vegetarisch assortiment sluit naadloos aan op onze duurzaamheidsvisie.”

100% vegetarisch

Alles wat Vegataria aanbiedt is 100% vegetarisch en dat gaat verder dan enkel een vegetarische kroket en frikandel. Naast snacks is de menukaart gevuld met onder andere vegetarische burgers en friet specials met vega toppings, maar ook voor een romige milkshake of softijsje kun je er terecht. “De pop-up store is voor iedereen”, benadrukt Martijn. “Niet alleen voor vegetariërs, maar voor alle Groningers die willen proeven hoe lekker vegetarisch snacken kan zijn.”

Kwalitaria opent eerste volledig vegetarische cafetaria

 

Vega snacken in Groningen

De zaak aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat is niet te missen dankzij de felgroene gevel. Dat Vegataria in Groningen is gevestigd heeft de stad te danken aan de vele studenten en een enthousiaste ondernemer in de buurt. Gasten kunnen er zeven dagen per week terecht om een hapje te komen eten of af te halen, maar die vegetarische burger of snack laat je net zo gemakkelijk thuisbezorgen.

De pop-up store zal voor in ieder geval een jaar geopend zijn. “Wanneer het een succes wordt gaan we kijken naar andere mogelijke locaties in Nederland”, laat Martijn weten.
 


Vegataria by Kwalitaria
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 25
9712 EA Groningen
vegataria.nl

Wellicht ook interessant

  • Kwalitaria Oranjelaan
    Interview

    Jonge ondernemers vol ambitie openen tweede Kwalitaria vestiging

    Op jonge leeftijd al een tweede Kwalitaria vestiging openen; ga er maar aanstaan. Aan ambitie ontbreekt het ondernemers Nick (26) en Richie (24), die begin deze maand de deuren van Kwalitaria Oranjelaan in Zoetermeer openden, dan ook absoluut niet.

    Lees meer