Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Harte Vier opent in Roosendaal
Terug naar overzicht

Kwalitaria opent eerste vestiging in Roosendaal

...Kwalitaria groeit!

Nieuws

“Lekker en snel en net dat beetje meer.” Dat is waar Kwalitaria Harte Vier voor staat volgens het ondernemerstrio Roeland, Danny en Linda. “Wij streven naar constante kwaliteit, van het eerste frietjes tot en met de laatste hap.”

Lees meer...

Kwalitaria Harte Vier: ‘Voor lekker en snel, en net dat beetje meer

Begin vorige maand heeft Kwalitaria Harte Vier haar deuren geopend aan de Gastelseweg. Het ondernemerstrio, bestaande uit Roeland Suurmond, Danny Bäcker en Linda Brouwer, hebben sindsdien al veel leuke reacties mogen ontvangen: “Het voelt echt als een warm welkom.”

Het runnen van een cafetaria is niet nieuw voor het drietal. Ze hebben al een aantal jaar een Kwalitaria vestiging in de nabijgelegen plaats Hoogerheide. “Na ruim 15 jaar horeca vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond ik in deze kans”, vertelt Roeland. Hij is de spil in de zaak en het vaste aanspreekpunt. Danny en Linda verdelen hun aandacht over Kwalitaria Harte Vier en de andere vestiging. Een goede verdeling volgens Linda: “Onze samenwerking van de afgelopen 5 jaar is zo bijzonder dat we er het volste vertrouwen in hebben om dit avontuur samen aan te gaan.”

Kwalitaria Harte Vier opent in Roosendaal

 

‘Kwaliteit van het eerste frietje tot de laatste hap’

Wat kunnen gasten verwachten van Kwalitaria Harte Vier? “Wij streven naar constante kwaliteit, van het eerste frietjes tot en met de laatste hap”, vertelt Danny. “We hebben passie voor het vak en werken keihard, maar wel altijd met een glimlach”, vult Linda aan. Over een ding is het drietal het eens: “We kunnen hier van alles vertellen, maar lekker eten moet je natuurlijk gewoon proeven.” Op de menukaart staan onder andere handgemaakte burgers, diverse belegde broodjes en verse friet. “Je kunt bij ons terecht voor simpel en snel maar ook voor net dat beetje meer”, omschrijven ze het assortiment. “O, en ons huisgemaakte stoofvlees is ook echt het proeven waard.” 

Bezorging en catering

Al die lekkernijen bezorgt Kwalitaria Harte Vier in een deel van Roosendaal ook bij je thuis en op het gebied van catering biedt de cafetaria ook diverse oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven . “Vraag er eens naar of neem een kijkje op onze Facebook-pagina voor meer informatie”, aldus de ondernemers. Dan rest het drietal nog maar één ding te zeggen: “Van ‘harte’ tot ziens!”


Kwalitaria Harte Vier
Gastelseweg 51A
4702 SZ Roosendaal
kwalitaria.nl/hartevier

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Roeland, Danny en Linda?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Binnenkort eens kennismaken?

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea
  Nieuws

  Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea

  Kwalitaria gaat met investeringsmaatschappij Antea de volgende fase in. Groei van nieuwe vestigingen en groei van de bestaande omzet staat daarin centraal.

  Lees meer
 • Nieuwe eigenaren voor Kwalitaria in Woerden
  Nieuws

  Volop vernieuwingen voor Kwalitaria in Woerden

  Dong en Mimi staan als nieuwe eigenaren aan het roer van de cafetaria, de zaak is volledig verbouwd en binnenkort wordt ook nog eens gestart met een bezorgservice.

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer