Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Délifrance Winschoten
Terug naar overzicht

Kwalitaria opent vier nieuwe vestigingen in 2 maanden tijd

...Kwalitaria groeit!

Nieuws

Kwalitaria groeit. We openden de afgelopen periode meerdere nieuwe vestigingen. Na de opening van Kwalitaria Hobbemakade in Amsterdam en Kwalitaria Bussum afgelopen week staat de teller op vier openingen in twee maanden tijd.

Lees meer...

In totaal telt Kwalitaria nu ruim 135 vestigingen in heel Nederland. “Iedere buurt verdient in onze ogen een Kwalitaria,” stelt Martijn Boone, die bij formulehuis FFC eindverantwoordelijk is voor de marketing en sales. “Ons nieuwe take-away en delivery-concept helpt ons om te groeien. Omdat alles tegenwoordig draait om afhalen en bezorgen, heeft een nieuwe vestiging minder vierkante meters en niet per se een A-locatie nodig”, legt hij uit over het nieuwe concept. “En dat betekent ook dat er minder financiële middelen nodig zijn om te starten.”

Tweede zaak nu eenvoudiger

Het nieuwe concept maakt ook de stap naar een tweede vestiging eenvoudiger. Zo is de in september geopende Kwalitaria Barentsz de tweede vestiging voor Gianmarco Tutone. “Ik liep al een tijd met de wens rond om, naast mijn zaak in Rotterdam, nog een Kwalitaria te openen”, aldus de jonge ondernemer. “Door het nieuwe concept is deze wens sneller uitgekomen dan gedacht. Mijn nieuwe, compacte zaak in Capelle aan den IJssel is hoofdzakelijk gericht op bezorgen en afhalen en heeft een speciaal gedeelte waar je ambachtelijk schepijs kunt halen.”

Kwalitaria Barentsz

Gianmarco opende in september zijn tweede Kwalitaria vestiging.

Ruim opgezette Kwalitaria blijft

Het nieuwe concept betekent overigens niet dat het bestaande Kwalitaria 4.0-concept, dat zich kenmerkt door een gezellige restaurantomgeving, vaarwel wordt gezegd. Dit concept voldoet nog steeds aan de wensen op het gebied van eten en drinken, vinden ook kersverse Kwalitaria-ondernemers Chris Lich en Jan van der Weele. Zij openden in augustus een gloednieuwe, ruim opgezette Kwalitaria Délifrance vestiging in Winschoten. “We wilden iets neerzetten wat er in deze buurt nog niet is”, aldus het ondernemersduo. “Van ambachtelijke hamburgers, heerlijke broodjes en verse salades tot een stamtafel waar koffie gedronken kan worden. En dat alles in een ruime zaak met een groot buitenterras.”

Kwalitaria Délifrance Winschoten

Ondernemers Chris  en Jan openden afgelopen augustus een gloednieuwe Kwalitaria Délifrance vestiging in Winschoten.

Meer openingen gepland

Voor de komende periode staan er voor Kwalitaria nog meer openingen op de planning. “Het doel is om dit jaar vijftien nieuwe vestigingen te hebben geopend, we zijn heel goed op weg”, aldus Martijn Boone. “Zo krijgt langzaam elke buurt die Kwalitaria.”

Groei jij met ons mee?

…word Kwalitaria ondernemer!

We kijken graag samen met jou hoe Kwalitaria invulling kan geven aan jouw ondernemersdroom. Neem gerust contact met ons of voor meer informatie of plan direct een vrijblijvende afspraak in. De koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

 • Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?
  Downloads

  Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

  Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe haal je alles eruit wat erin zit? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar past dit bij jouw manier van ondernemen? Ontdek het in deze download!

  Lees meer
 • Van eigenwijs naar eigen baas
  Video

  Video: Starten zonder ervaring, kan dat?

  Met net een engineer-diploma op zak terechtkomen bij Kwalitaria. “Het kan gek lopen”, zoals ondernemer Gianmarco Tutone zelf zegt. In deze video vertelt hij hoe hij zonder ervaring toch een vliegende start maakte en hoe het inlooptraject hem daarbij heeft geholpen.

  Bekijk de video
 • De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria
  Tips&tricks

  De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

  Franchise, wat is dat nu eigenlijk? Waarom zou jij jezelf als ondernemer bij Kwalitaria aansluiten en wat kost dat? Kwalitaria’s franchise recruiter Ricardo Stroes geeft antwoord op de meest voorkomende vragen. 

  Lees meer