Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen Kwalitaria in regio Deventer?

Ter overname: Kwalitaria Délifrance in Regio Deventer

...nu beschikbaar!

Kwalitaria locatie

Til jij deze nette en compleet ingerichte Kwalitaria Délifrance vestiging naar een nog hoger plan? Ga ervoor!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in regio Deventer?

Deze nette, compleet ingerichte vestiging is klaar om gerunt te worden. Een unieke kans om jouw ondernemersdroom op korte termijn te verwezenlijken! Ben jij klaar om deze bestaande locatie, met nu een constante omzet van rond de 400K, naar een nog hoger plan te tillen? Jouw topsport mentaliteit, in combinatie met een focus op online bestellingen, is precies wat we daarvoor zoeken!

Dit staat je te wachten

Deze bestaande vestiging is volledig ingericht volgens het Kwalitaria-concept en voorzien van een Délifrance shop-in-shop. Je benut met jouw assortiment zowel het ochtend-, middag- en avondmoment en je spreekt je een brede doelgroep aan. Bovendien is er veel potentie voor een groei op het gebied online bestellingen. Mmm, dat smaakt naar meer!

Ter overname: Kwalitaria Délifrance in Regio Deventer

Til jij deze nette en compleet ingerichte Kwalitaria Délifrance vestiging naar een nog hoger plan? Ga ervoor!

DEVENTER

Grijp jij deze unieke kans

...in regio Deventer?

We lichten alle details van deze locatie graag toe in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ter overname: Kwalitaria De Bilt

  Ter overname: Kwalitaria De Bilt

  Laat jij jouw ondernemersdroom uitkomen met de overname van deze goedlopende Kwalitaria in het centrum van De Bilt? Een unieke kans voor zowel de startende als de doorgewinterde ervaren ondernemer!

  Lees meer
 • Kwalitaria Délifrance Vrouwenpolder

  Ter overname: Kwalitaria Délifrance Vrouwenpolder

  Met een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en volop groeimogelijkheden ben jij klaar om de toeristische omgeving nog verder te veroveren. Ga jij de uitdaging aan?

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria in Mijdrecht

  Kwalitaria in Mijdrecht

  Maak jij jouw ondernemersdroom waar in Mijdrecht? Er staat een gloednieuwe eigen zaak met veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging op jou te wachten!

  Lees meer